Що таке еспадрилі?

Літо-пора відпочинку, веселощів та активності. Саме літо-ідеальний час для походів, прогулянок і поїздок на природу. Одяг дуже важлива, оскільки в спекотні дні не натуральні, синтетичні тканини можуть неабияк зіпсувати настрій і образ в цілому. Це стосується і взуття. Не правильно обрана взуття, зіпсує весь день, а в гіршому випадку намучит ноги до появи мозолів і не приємного запаху. Так що краще на якийсь час відмовитися від високих каблуків, не зручних танкеток і тонких, врізаються в шкіру ремінців. Кращим взуттям для спекотного літа стануть еспадрільї. Що ж це? Для багатьох це слово ще не відомо і ніяк не асоціюється з взуттям. Ця м'яка, зручна, стильна, практична взуттям неодноразово потрапляла вам в очі, але, можливо, ви просто не знали, як вони називаються.

Так от, еспадрільї – це легка літня взуття з натуральних тканин, найчастіше льону або бавовни, на мотузяній плоскій підошві або на танкетці у вигляді босоніжок. З'явилася ця зручна й улюблена модницями взуття, завдяки іспанським селянам, які з-за своєї бідності робили взуття з того, що могли знайти під ногами. Відповідно, дешевше всього була трава, ось вони і сплітали з неї підошву.

Неймовірну популярність еспадрільї отримали після того, як Ів Сен-Лоран презентував свою нову колекцію, а моделей взув в нехитрі еспадрільї. З того часу їх популярність злетіла до небес.
З чим їх носити ? Головне, що варто запам'ятати – еспадрільї носять без шкарпеток і колготок, тобто на босу ногу. Тому варто запам'ятати, що взуття на нозі не повинна бовтатися або щільно стискати ногу.

Також варто звернути увагу на тканину, з якої зроблена взуття, головне щоб нога дихала, тому вибирайте натуральні тканини. І ще важливо прищепити внутрішні шви, якщо вони надто жорсткі, подумайте, чи не будуть вони заподіювати вам дискомфорт при ходьбі. Багато світові бренди випустили еспадрільї, тому навіть любительки брендів знайдуть собі пару. Легкі тапочки на плетеної підошви підійдуть і до спідниць, і до шортів, і звичайно ж до улюблених джинсів.

Головне, що варто врахувати це вибір кольору. Благо, що в цьому сезоні вибір эспадрильев просто безмежний, так що не складе ніяких труднощів вибрати собі ту пару взуття, яка ідеально підійде під ваш гардероб. Найпопулярнішою моделлю експерти вважають однотонні і яскраво виділеним носочком, іншого кольору. Такого ж формату эспадрильев дотримується всесвітньо відомий модний будинок Chanel.

Поділитися: