Що таке черевики челсі?

З приходом осені кожна жінка шукає компроміс між комфортом і стильним чином. З одного боку, хочеться заховатись в об'ємні, теплі речі і чекати весни, а з іншого потрібно добре виглядати, в незалежності від осінньої хандри і дощової погоди. Хорошою альтернативою зберегти ноги в теплі, і створити непоганий спосіб навіть на дощову погоду - черевики челсі.


Черевики челсі — це такі простенькі шкіряні (замшеві або іншого щільного матеріалу) черевики без шнурків, але з еластичною вставкою з боці, і що дуже зручно восени, на низькій плоскій підошві.


Вони відносно недавно увійшли в моду, і зараз таку модель взуття з легкістю можна знайти майже в кожній колекції взуттєвих брендів, так і в будь-якому взуттєвому магазині. Дивлячись на простоту цього взуття потрібно розуміти з чим вони виглядають добре, а з чим не дуже. Так от, черевики челсі краще не поєднувати з широкими або розкльошеними брюками, майже з усіма видами класичних суконь, і природно, з вечірніми, коктейльними нарядами, і не надягайте черевики з капроновими колготками, так щоб ноги були відкриті, це не красиво.

Практично з чим завгодно можна надягати ці універсальні черевики, але не забуваємо про деякі правила. Відповідно, краще вибирати вузькі джинси, легінси, щільні колготки, які не просвічують ноги. Якщо джинси довгі, то краще їх закатати.

Такі черевики можна надягати з шкарпетками. При виборі відштовхуйтеся від стилю чобіт. Сміливо додайте в образ з черевиками челсі капелюшок у класичних кольорах, і ваш образ гарантовано буде виглядати дуже стильним і елегантним! Ідеальний дме черевиків chelsea - це пальто чоловічого стилю або стилю oversize.

  • -14%

Зараз немає в наявності

Півчобітки

    Поділитися: