Що надіти на Новий рік

Кожна жінка хоче сяяти на новорічній вечірці, бути самою яскравою і привабливою. Саме на такий випадок доречні вбрання з паєтками, але тут головне не переборщити і не виглядати, як новорічна ялинка. Ми підібрали кілька варіантів стильного вбрання на Новий Рік.

По-перше, придивіться до блискучим спідниць! Ця деталь гардероба ідеально підійде для свят. Спідниця, розшита паєтками, зробить оригінальним навіть найпростіший наряд. Така спідниця може стати базовою річчю для багатьох образів. Наприклад, можна надіти темний верх, додати шкіряні та металеві аксесуари і “Вуаля!” - ви зірка рок-н-ролу. А якщо підібрати до спідниці такий же блискучий верх і модний клатч в тон наряду, то вийде завершений образ для вечірки.

Друга деталь гардероба - сяючий джемпер. Такий джемпер універсальний і до нього підійде як спідниця, так і джинси. Доповнити образ зможе прикраса - довга підвіска з кулоном. Також ботфорди, якщо надягнете спідницю і ботильйони - якщо джинси.

Блискучу сукню - привід не тільки голосно заявити про себе на новорічній вечірці, але й продемонструвати свої гарні ноги. Таке плаття не потребує додаткових аксесуарах. Воно саме по собі дуже яскраве, але до нього варто підібрати клатч і правильну взуття, тоді ви будете на висоті!

Ще один варіант для більш стриманих дам - блискучий блейзер. Ця деталь одягу найкраще буде поєднуватись з білою блузою або футболкою і чорними шкіряними брюками. 

Найдоступніший спосіб виглядати на вечірці блискуче - надіти топ з паєтками. Таку річ можна обіграти по-різному. Але безпрограшно такий топ буде виглядати з піджаком, джинсами-бойфрендами і човниками. На відміну від сукні - топ дуже зручний. Його можна одягати на прогулянку, зустріч, роботу (якщо дозволяє дрес-код) і т. д.

Блискучі штани підійдуть самим сміливим модницям. Їх треба поєднувати з нейтральним верхи. Можна підібрати світшот і сліпони. Такий образ буде виглядати по-спортивному. Дуже практично і стильно.

І наостанок кілька порад. Що вже приховувати? Блискучі речі візуально повнять і підійдуть тільки струнким дівчатам. Проблемні частини тіла краще не підкреслювати блискучою одягом, краще обійтися одними аксесуарами. Якщо ж ви щаслива володарка гарної фігури, то тут можна включати фантазію і творити, але в міру! Сочитайте паєтки з нейтральною матовою одягом, доповнюйте стильними деталями і ви будете виглядати краще за всіх на новорічній вечірці!

Автор: Бандылюк Інна

Поділитися: