Слейв-браслет - прикраса з східним шиком

Літо – це пора року, коли вбиратися, виглядати шикарно і загадково хочеться найбільше. Адже всі прекрасно і в природі, і в душі! Завдяки дизайнерам і модним аналітикам, нас постійно чекають якісь новинки, про яких в минулому році ми навіть не здогадувалися, а в нинішньому, просто мріємо про вибагливій купівлі. Сьогодні в черговий раз хочеться поговорити про аксесуари, точніше прикрасах. Мова піде про слейв-браслетах або Hathphoo.

Вони стають все більш популярними кожен день. Слейв-браслет - це ні на що не схоже з'єднання двох аксесуарів, якщо точніше, то браслети і кільця, хоча досить широко поширені браслет і кілька кілець, з'єднаних між собою. Часто такий аксесуар можна помітити на модних подіумах світу, так і зірки небайдужі до нього. Ці браслетики традиційно одягали індійські нареченої під час весільної церемонії.

У давні часи браслет мав дещо інший вигляд, до нього ланцюжками приєдналося близько п'яти кілець – на кожен пальчик. Така комбінація втілює божественну сутність жінки. З часом число кілець зменшилася до трьох на знак з'єднання подружніх уз. На сьогоднішній день існує величезна кількість самих різних слейв-браслетів. Їх одягають не лише на руки, а й ноги. Це прикраса здатне доповнити абсолютно будь-який образ.

Правильно вибраний слейв-браслет стане яскравим акцентом в образі будь модници. Це прикраса досить скромне і ненав'язливе, тому не притягує до себе непотрібної уваги, але безсумнівно вносить певну родзинку в образ. Слейв-браслет чудово комбінується фактично з будь-яким стилем, від ділової класики і до екстравагантного гранж або панк-стилю.

При виборі слейв-браслета треба звернути увагу на форму руки. На маленькій руці буде чудово виглядати витончена, маленьке і полузаметное прикраса. Довгу кисть вдало прикрасить великий декор. Дівчатам з довгими пальцями краще вибирати слейв-браслети з трьома і більше кільцями, або кільцями з об'ємними камінням. На повній руці добре виглядають браслети з ланцюжками середньої товщини і без об'ємних деталей.


Слейв-браслет, які мають глибокі корені в східних казках, однозначно будуть дуже популярними у весняно-літньому сезоні. Повторіть цей не хитрий прийомчик в східному стилі, в своєму образі, і ви самі побачите, як само собою рухи кистями стануть граціозними і чарівними.

Поділитися: