Сандалі гладіатори must have цього сезону

Коко Шанель впевнено заявляла, що розкіш повинна бути зручною, в іншому випадку це не розкіш. Нарешті дизайнери прислухалися до неї. В цьому році нереальну популярність отримали кеди і кросівки, коротше кажучи, все для комфорту і зручності. Але на цьому творці моди не зупинилися, в цьому сезоні на піку популярності сандалі - гладіатори.

Римські або гладіаторські сандалі в літньому сезоні мають стільки варіацій і комбінацій, що здається, навіть найбільш прискіплива дівчисько з легкістю зможе вибрати собі відповідну пару. Лаконічні, не дуже високі, з бахромою, прикрашені бісером або каменями, золоті або срібні, головне щоб загальний стиль був витриманий! Дизайнери найчастіше використовують для виготовлення гладіаторів м'яку шкіру або замінник шкіри, замші і інші м'які тканини.

Особливою популярністю користуються лаконічні сандалі з тонкими, довгими зав'язками, які обмотуються навколо щиколотки і доходять майже до коліна. Ця модель беззаперечний must have цього сезону! Само собою, що носити таке взуття краще всього з спідницями і сукнями різної довжини. Вибирайте короткі спідниці класичного крою, шорти або короткі комбінезони. Особливого шику образу додасть довге плаття в підлогу, не переживайте, що всієї краси взуття не буде відразу видно!

При ходьбі вони загадково будуть проглядатися з-під сукні. Хорошим варіантом стане сукню, вкорочене спереду, це приверне додаткову увагу на ваші «гладіатори». Ніколи і ні при яких обставинах не надягайте шкарпетки під сандалі гладіаторів, це не тільки смішно і недоцільно, але ще й не комфортно, адже із-за безлічі ремінців вони почнуть скочуватися і будуть натирати. Не мучте свої ніжки закритими балетками, які парять і натирають, вибирайте модні гладіатори!

Поділитися: