Найактуальніші прикраси цього сезону

Аксесуари дуже важливі для створення яскравого, неповторного образу. А чи замислювалися ви коли-те, що аксесуари, в зокрема прикраси теж виходять з моди? І ваші улюблені золоті сережки краще приховати до кращих часів. Неможливо уявити створення модного лука без використання прикрас. Сережки, браслети, намиста, брошки, хоч що-то , але повинно бути в образі для його завершення. Так от, сьогодні хотілося б поговорити про справді модних прикрасах, які домінували на фешн показах по всьому світу. 

Неймовірно модними в цьому році стали "чокеры". Чокеры — це щільно, або ж практично повністю, обхвачують шию намисто. Його назва походить від англійського слова "choker", що в перекладі означає душить.

 Чокеры без проблем можна знайти в найрізноманітніших варіаціях: з великими каменями або висячими великими підвісками, зроблені з металу, пластику, тканини, шкіри, оксамиту і чого завгодно. Представили в своїх колекціях «душащее» кольє такі імениті компанії, як Louis Vuitton, Givenchy, Balmain. Якщо у вас коротка шия, тоді вам краще відмовитися від такого виду прикрас як чокеры, і звернути її на не менш модні масивні намиста різноманітних химерних форм.

І чим вигадливіше вони будуть, тим краще. В тренді величезні квіти, символи, геометричні фігури. Такі прикраси будуть непогано виглядати як поверх одягу, так і на голе тіло з великим вирізом.

Що стосується прикрас на вуха, то зверніть увагу намассивные сережки, я б навіть сказала, на дуже масивні сережки. Такі моделі будуть в тренді в будь-якому кольорі, матеріалі, тільки пам'ятайте, що носити протягом усього дня їх не можна, так як це може зашкодити формі мочки або деформувати її.

Що стосується сережок, ще однією модною "фішкою" вважається сережки-одинаки. тобто, носіть тільки одну велику сережку на одному вусі, а інше прикрашайте маленької майже непомітною сережкою "цвяшком".  Вибираючи просте однотонне сукня прикрашайте його брошкою. І не просто маленькою, а чим більше,тим краще, або взагалі композицією з різноманітних брошок.

Багато дизайнери використовували цю ідею для своїх творінь, і не прогадали.

Поділитися: