Рвані джинси - класика або модерн?

Без чого жодної модниці нереально уявити свій гардероб? Звичайно, ж без джинсів. Як говорять багато фешн експерти, не буває модних джинсів, головне, щоб вони добре сиділи. Сьогодні вибрати джинси не проблема, фешн-індустрія пропонує покупцям безліч варіантів на будь-який смак і гаманець. Багато років поспіль джинси вважалися виключно одягом для робітників, їх високо оцінили всі робочі верстви населення, так як вони були зручні і функціональні. Історія джинсів навіть пережила кризу 1929 року. А вже в 1935 році з'явилися перші моделі джинсів для жінок. Приблизно в п'ятдесяті роки почалося зародження "джинсової революції", і саме через неї джинси так стрімко завоювали планету.

З появою рок-н-ролу джинси стали асоціюватися з розвагами і тусовками, а після появи на публіці Елвіса Преслі у вузьких облягаючих джинсах, вони відразу ж перетворилися в уособлення сексуальності, бунтарства і молодості, тепер всі хотіли мати джинси. Всі кумири молоді з задоволенням носили джинси, а молодь вважала своїм обов'язком бути схожим на своїх кумирів, відповідно продаж джинсів стрімко зростала.


Сьогодні джинсами вже нікого не здивуєш. Вони є у всіх, і малят, і в старих, але при цьому вже роками не виходять з моди. Дизайнери викручуються, як тільки можуть, щоб дівчата і хлопці, що стежать за модою, купували більше і більше джинсів. І їм це вдається. Ніяк не можна сказати, що рвані джинси це тренд, це швидше мода, якій якщо не всі, то багато невпинно йдуть. У 1980-ті роки тріумфально з'явилися «варені» джинси.

З джинсів стрімко «виріс» джинсовий стиль. Почалося активне захоплення молоді рваними джинсами,і авторськими «постареним» джинси , так би мовити, вінтажними. Рвані джинси стали коштувати значно більше ідентичних цілих. Їх, звичайно ж, полюбили всі верстви населення, адже вони незвичайні й екстравагантні. Такі джинси йдуть фактично всім, але основна їх мета це трохи відкрити наготу жіночих ніг, тому, ніколи не одягай не під рвані джинси колготки, панчохи або гетри. У цьому літньому сезоні дірок багато не буває!

Відмінно і актуально виглядають всі моделі, починаючи від легкої потертості, до величезних вирізаних дірок в області стегон і колін. Вибираючи джинси такого плану, пам'ятайте, що якщо ви вибрали такий незвичайний низ, верх вибирайте однотонний і нейтральний. А ось із взуттям можете експериментувати вдосталь! Або кеди, або снікерси, або човники на підборах, з джинсами все буде виглядати вдало!

Широкі штани - #4014566
  • -8%
999 грн. 1 089 грн.
Брюки жіночі - #4014627
  • -21%
699 грн. 889 грн.
Широкі штани - #4014567
  • -8%
999 грн. 1 089 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: