Розмір plus size - не вирок

У світі моди все дуже строго - якщо у дівчини стегна в обсязі більше, ніж 89 сантиметрів - це вже не стандарт. Одяг шиється з однакових межах, як на манекен. Але існує й інша категорія моделей - plus size. Такі дівчата мають в міру пишні форми та і в звичайному житті поза камери вміють спритно  підкреслити свої достоїнства і приховати недоліки. Однією з відомих моделей plus size є Кендіс Хаффин. У цієї дівчини можна повчитися багатьом почуття стилю. Кендіс вміло підбирає вбрання до свого типу фігури і носить навіть штани скинни і короткі сукні!

Якщо добре подумати, то є багато зірок Голлівуду розміру plus size. Чого тільки варті Моніка Белуччі, Єва Мендес і неповторна Мерилін Монро! А остання, між іншим, володарка 52-го розміру одягу, дуже любила відверті наряди. На дні народження президента США Джона Кеннеді блондинка потрясла всю публіку, з'явившись в прозорій сукні зі стразами Сваровські. Вже пізніше, в 60-ті роки, коли з'явилися тонкі і довгі моделі, виник культ худеньких. Дівчата ганялися за модною тенденцією, змінюючи одну дієту на іншу і в результаті прощалися зі своїм здоров'ям.

Якщо ви горда володарка великого розміру одягу і досі не любите свою фігуру - ми допоможемо вам поглянути на себе з іншого боку. Тоді покупка одягу XL=стане для вас не тортурами, а задоволенням. Існує декілька порад, яких слід дотримуватися. Наприклад, одяг непрвильных розмірів. Ви вважаєте, що купивши кофтинку в два рази більше вашого розміру - ви приховаєте недоліки? Навпаки - вона приховає вас повністю і без залишку. Ви будете схожі на щось безформне. Купуйте одяг вашого розміру, щоб вигідно підкреслити достоїнства. Також великою помилкою є достаток чорного кольору. Грайте з колірною палітрою, виберіть той колір, який буде надавати свіжості вашій особі. 

Не надягайте штани з низькою посадкою. Мало того, що вони моторошно незручні для пишних дам, так вони ще й додадуть вашій талії форму плавального кола. Середня посадка буде найкращим варіантом. Вибирайте одяг без достатку принтів - малюнок візуально робить зростання нижче. Нехай тільки одна частина вбрання буде принтованная - верх чи низ. І останнє - купуйте одяг в інтернет-магазинах. На просторах мережі зараз великий вибір такий одягу з урахуванням останніх модних тенденцій. Любіть себе і будьте красиві!

Поділитися: