Пончо поза моди

Завжди зручно, стильно та актуально... Про що йдеться? Ясна річ - про пончо. Незважаючи на те, як швидко змінюються модні тенденції, пончо завжди залишається в тренді і воно відмінно виконує свою головну функцію - зігрівати. Пончо не дарма таке популярне - воно підходить всім типам фігури, приховує недоліки і одночасно робить володаря центром уваги оточуючих.

Історія пончо почалася ще з індіанських племен Південної Америки. В той час воно виглядало, як вовняне квадратне ковдру з отвором для голови. Пізніше пончо поширилося в Мексиці, Чилі та Венесуелі. Вироби відрізнялися між собою різними візерунками та орнаментами, які приховували в собі важливі події з життя того чи іншого племені.

Важливу роль пончо відіграло громадянської війни в США. Тоді воно було справжнім порятунком для солдатів. Вбрання доповнили капюшоном і виготовляли з цупкої водонепроникної тканини. Воно добре захищало від дощу і служило, як підстилка на мокрій землі. Після закінчення війни з'явилися хіппі і почали диктувати свою моду на сумки. Вони віддавали перевагу більш м'які матеріали і яскраві етнічні малюнки.

Коли пончо вперше з'явилася на подіумі, тоді вони остаточно закріпилися у світі моди. Одним з найбільш пам'ятних показів є показ Burberry в 2014 році. Використавши свій фірмовий принт - клітку, модний будинок продемонстрував різні моделі пончо у різній колірній палітрі. Цей різновид верхнього одягу полюбили і Голлівудські знаменитості: Гвен Стефані, Олівія Палермо, Кім Кардашьян, Вікторія Бекхем та багато інших.

Пончо має два різновиди - це кейп і серапе. Перше відрізняється тим, що більше нагадує традиційне пончо - вільна накидка без рукавів. А друге нагадує пальто - довга накидка без отвору для голови, яка носиться на плечах. А якого виду пончо ви віддаєте перевагу?

Пончо можна носити з різним одягом. Залежно від стилю вироби можна створити образ ділової або повсякденний. Найпоширеніший варіант - це носити брюки з джинсами і ботфортами. Виглядає стильно і елегантно.

  • -3%

Зараз немає в наявності

Пончо Ester

    Поділитися: