Пандоромания

Браслети Пандора – це більше ніж просто прикраси. Цей бренд з'явився в 1982 році з-за не великої датської компанії. Вони робили ювелірні прикраси, які дуже припали до душі модницям. З того часу Пандора пройшли шлях від маленького магазинчика в Копенгагені до всесвітньо відомого бутіка прикрас з представництвами по всьому світу. Пандора – один з найбільших ювелірних брендів Європи, а його ім'я відоме по всьому світу. Що ж такого особливого в цьому браслеті?

А унікальний він тим, що кожна дівчина може відчути себе дизайнером, достатньо переставляти намистини і комбінувати їх так, щоб відображати свій настрій, стиль і образ. Достатньо мати один унікальний браслет Пандора і свою колекцію намиста ручної роботи, обрану вами в залежності від ваших уподобань і вперед! Експериментуйте!

Не важливо, яка погода на вулиці, зима чи літо, у що ви одягнені, йдете на роботу або в театр, просто збирати намистини, одягніть їх на браслет так, як вам подобається, створюючи унікальний аксесуар. Кожна намистина унікальна, ви можете з'єднати її з якоюсь важливою подією у вашому житті, або пам'ятним моментом. Різноманітність просто вражає!

Срібні підвіски - шарми у вигляді фотоапаратів, сердечок, губок, подаруночків, велосипедів, квіточок, і навіть колясок, ведмежат, а ще корони, гітари та багато іншого. А також намистини -кристали всіляких квітів, намистини з скла з розписом. Не дарма настільки унікальний бренд вибрав настільки сумне ім'я.

За грецькою міфологією, саме бог Гефест створив Пандору, надіслану на землю з ящиком в якому за надання зберігалися всі біди землі, і по відкриттю вони виривалися на волю. І залишилися в ящику тільки надія і можливості. Саме цим і переповнений стиль і натхнення майстрів винаходять унікальні шарми.

Поділитися: