Пальто в стилі Коко Шанель

Ідея створення легендарного пальто з круглим вирізом належить всесвітньо відомої Коко Шанель. Перший раз така модель побачила світ на модному показі в 1956 році і відразу ж стала нереально затребуваною. Майже кожна жінка захотіла мати щось подібне. Після закінчення деякого часу дизайнери майже повністю втратили інтерес до верхній одяг без коміра, аргументуючи це тим, що її популярність вже далеко позаду.

Всі були досить здивовані тим фактом, що з середини 2000х пальто знову злетіло на пік популярності. Не дарма кажуть, що все нове це добре забуте старе.
Пальто з круглим вирізом відкриває шию, роблячи акцент на ній, виділяє її, і підкреслює довжину і витонченість. Зупинивши свій вибір на моделі пальто без коміра, важливо пам'ятати кілька важливих моментів, а саме, що модель з такою горловиною відноситься до класичного стилю і передбачає поєднання з більш витонченою і елегантною одягом.

Створення епатажних і еклектичних образів з таким пальто неприпустимо, і навіть безглуздо. Пальто простого покрою із застібкою у ворота – обов'язкова, і навіть основна складова гардеробу ділових жінок, шанувальниць класичного стилю і кінозірок, яким часто доводиться відвідувати офіційні прийоми. Надівши пряме стильне пальто, краще всього поєднувати його з ніжними, жіночними речами, такими як туфлі-човники на підборах, спідниця-олівець.

І категорично забути про широких джинсах і взуття без каблука. Жінкам, які прагнуть створити вишуканий, але в міру строгий образ, слід запам'ятати кілька вдалих поєднань речей, для того, щоб мати заготовлений цибулю. Завжди вдало буде виглядати облягаюче плаття-футляр, однотонного кольору, поєднуйте його з пальто без ворота фактично завжди. Також добре виглядає сувора елегантна блуза і спідниця-олівець.

Доповнюйте образ тонкими трикотажними або шовковими шарфами в тон, і не забудьте про сумці класичного дизайну і великої біжутерії.
 

Поділитися: