Останній тренд літа - неоновий відтінок

Як би нам цього не хотілося, але всього через пару днів літо закінчиться. Але багато хто вже встигли, і накупатися і відпочити, і добре засмагнути. Повернувшись в офіси і галасливий місто, так не хочеться забувати про яскравих емоціях отриманих під час відпустки. Та й не вийде! Адже волосся стало ще світліше під жарким сонцем, а яскраві речі ніяк не вдається сховати подалі в шафу. Користуючись моментом, дизайнери вирішили не упускати останню можливість оголосити про останній фешн тренді цього літа.

Їм стали речі неонових відтінків, які чудово виглядають на засмаглій, смаглявій шкірі. Самостійним трендом протягом усього літа, були різні види взуття флуоресцентних неонових відтінків. Починаючи від літніх сандалій на тонкій або дуже високій платформі, до лоферов і спортивних кросівок, від эспадрилий на натуральній мотузяній танкетці до брогов, майже в кожній іменитої колекції взуття в цьому жаркому літньому сезоні, знайдеться модель соковитого лаймового, сонячного цитрусового, або леденцового рожевого кольору.

І ніяк не вдасться обійти стороною, такі улюблені і зручні на всі випадки життя, човники в яскраво-жовтому, малиновому, апельсинів і відтінку лайма, які створили в цьому сезоні метри моди типу Jimmy Choo і Christian Louboutin. Дуже актуально вони будуть виглядати в парі з маленьким чорним платтям і яскравим неоновим клатчем. Що стосується одягу, то вибирайте вільний світшот в комплекті з повсякденними джинсами, яскравий короткий топ з пишною спідницею або літній коктейльне плаття, завдяки неоновому отблеску повсякденний і досить простий лук запросто знайде новий заряд сонячної енергії.

Неонові відтінки найбільше вдало поєднуються з білими, чорними або контрастними тонами за принципом колорблока. Рожевий і помаранчевий, чудово комбінуються з чорними і сірими деталями, дозволяють внести яскраве вкраплення, в буденний офісний гардероб.

Поділитися: