Носимо снуд красиво!

«Вишуканість, втілена в практичність!» – так провідні стилісти називають модні шарфи-снуди. За рахунок своєї незвичайної форми і фактури вони не тільки виглядають приголомшливо, але і навіть у найлютіші морози здатні подарувати комфорт і тепло.

Наша підбірка порад допоможуть вам зорієнтуватися і створити стильний цибулю для майбутніх холодних деньків.

Особливістю снуда є те, що його можна носити в абсолютно різні способи: зробити з нього шапку або пов'язку, обв'язати навколо шиї або розтягнути на плечах і т. д. При цьому він не розв'яжеться і не втратить своєї форми як простий шарфик. А різноманітність моделей, кольорів і форм дозволить щодня виглядати по-новому.

Але незалежно від того, до якого образу ви підбираєте шарф-снуд, до повсякденного, романтичному або навіть спортивному, важливо знати, що:

1. за кольором він не повинен бути в тон волоссю і шкірі особи;

2. коли на вулиці сильний мороз та вітер, краще відмовитися від шарфа рожевого або бордового кольору;

3. під бліде обличчя не рекомендується вибирати снуд в зеленому відтінку;

4. чорний аксесуар додасть віку;

5. за всіма канонами моди, шарф-снуд, рукавички і шапка повинні поєднуватися за кольором.

Якщо ви плануєте носити аксесуар з непомітними за забарвленням речами, то вам варто вибирати такі модні відтінки, як вишневий, шоколадний, помаранчевий, бузковий і фіолетовий. Єдиним кольором, від якого стилісти радять зовсім відмовитися, є чорний.

З чим модно поєднувати снуд?

об'ємні В'язані шарфи-снуди дозволяють перетворити не досить сучасні базові моделі або освіжити верхній одяг, яка не має дизайнерськими вишукуваннями. А трикотажні, тканинні або моделі з шовку однаково можуть застосовуватися і в сильні морози, і під час легкої негоди.

Як же правильно носити шарф-снуд?

  • З демисезонными куртками, літровками, осінніми піджаками. Але для таких поєднань більше підійдуть трикотажні снуди яскравих забарвлень. Вони навряд чи вбережуть від холоду, але зате додадуть загальному увазі якусь родзинку.
  • Під пальто найрізноманітніших фасонів. Так, об'ємний шарф більше підійде під приталену модель з коміром. Якщо ж у вас пальто має капюшон, то краще зупинити свій вибір на тонкій моделі і надягайте її, обертаючи по кілька разів під капюшоном. Якщо ж у вас немає такого снуда, то в у такому випадку буде доречний об'ємний шарф, але тоді пальто бажано не застібати.
  • З пуховиком. Для такого варіанту краще брати в'язаний об'ємний хомут.
  • З шубою. В даному випадку теж рекомендується віддати перевагу об'ємним снудам з великою в'язкою, причому чим довше хутро на шубі, тим пишніше повинен бути шарф.
  • В якості головного убору і надягати його як звичайний капюшон.

Варіантів поєднання снуда безліч, так що кожен день ви зможете створювати новий образ.

Шарф Хомут - #8048331
  • -61%
274 грн. 699 грн.
Шарф Хомут Without Scarf - #8048333
  • -61%
274 грн. 699 грн.
Шарф Хомут Without Scarf - #8048335
  • -61%
274 грн. 699 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: