Навушники - стильний аксесуар

Якщо ви любите слухати музику по дорозі на роботу, навчання або на прогулянці парком, але у великих навушниках виглядаєте, як радистка Кет - тоді ця стаття для вас. Зараз час технологій і відкриттів. Це стосується як науки, медицини, так і моди. Ви помітили, як часто з'являються нові моделі телефонів і інших гаджетів? Не встигаєш женуться за новинками. Але це відкриття техніки не залишить вас байдужими. Дизайнерські навушники! Так, саме ті, з допомогою яких слухають музику, а не гріють вуха взимку. 



Перші навушники, з яких почнемо - блискучі «Diamond Tears Edge», випущені компанією Monster Cable. Багатьом, напевно, відомий бренд навушників Monster Beats, але не багато хто знає, що він складається з двох об'єднаних компаній Monster Cable і Beats Electronics, які в 2012 році припинили співпрацю. Перша, в свою чергу, почала активно залучати до своєї роботи зірок шоу-бізнесу, серед яких виявився південнокорейський співак Пак Чі Ен під псевдонімом JYP. В результаті такої співпраці і з'явилися креативні та красиві навушники Monster JYP «Diamond Tears Edge».

Спочатку даний продукт випускався тільки для Кореї, але, з приходом блискавичною популярності, його почали продавати по всьому світу. Навушники нагадують великі діаманти у формі краплі, які переливаються різними кольорами. Ідеальне поєднання краси і якості, адже звук в навушниках неперевершений! 



Другими в нашому топі будуть навушники Frends. Компанія, що випускає електронні аксесуари, з'явилася зовсім недавно, але встигла голосно заявити про себе. Саму марку Frends заснувала команда спортсменів-сноубордистів. Їх первісною метою було створити продукт в стильному дизайні з новітніми технологіями і якістю завтрашнього дня. В результаті з'явився must-have серед електроніки - великі накладні навушники Taylor і середні - Layla, названі на честь музикантів Коко Тейлор і Еріка Клептона. 

Родзинкою навушників став дивовижний металевий дизайн, що нагадує блиск золота і срібла. Оригінальний аксесуар почав розлітатися по всьому світу, як гарячі пиріжки. Краса навушників вразила багатьох зірок Голлівуду і модних блогерів. В навушниках помітили Дрю Беррімор, Енн Хетеуей, Ешлі Сімпсон та інших. Ну а нам, простим смертним, варто лише мріяти про таких навушниках, адже їх ціна коливається в районі 300 доларів!

Поділитися: