Навіщо потрібно термобілизна?

З кожним днем прихід осені все більше і більше відчувається. Вітер стає холодніше, небо пасмурнее, і відповідно настрій все гірше. Вихід є! Пора утеплятся! Для цього вже давно винайшли термобілизна. Якщо ви думали, що воно придатне лише для спортсменів, що займаються зимовими видами спорту, то ви глибоко помиляєтеся. У сучасному світі воно отримало величезну популярність серед людей, які регулярно мерзнуть, але не люблять одягати на себе шість шарів речей.


Гарне термобілизна не тільки підтримує комфортну температуру людського тіла, але і відводить зайву вологу, кажучи простими словами, пот. Термін термобілизна позначає комплект у цілому, і позначає і верх і низ, це може бути кофта, майка, футболка, і відповідно труси, шорти або штани.

Термобілизна обов'язково повинно щільно облягати фігуру, так як у всіх складках утворюються буде накопичуватися піт, який буде охолоджувати тіло і викликати неприємні відчуття, і як результат людина буде мерзнути. Якщо ви хочете вибрати гарне термобілизна не звертайте увагу на бавовну, його не повинно бути в складі матеріалу. Бавовна утримує вологу, довго сохне, це далеко не найкращий варіант для термобілизни.

Краще термобілизна роблять з поліестеру або з додаванням поліестеру. Воно відмінно підійде для мінусової температури, яка найчастіше тримається взимку в нашій країні. Таке термобілизна добре виводить вологу і швидко висихає. Ще гідним варіантом стане термобілизна з вовни.

Цей варіант допомагає регулювати температуру тіла. Мікроскопічні отвори між волокон підводять тепло від верхнього шару одягу до тіла при похолоданні. Термобілизна розрахований на використання при мінімальних навантаженнях і при низьких температурах. Це найкращий варіант для морозних прогулянок по місту взимку.

Поділитися: