Найбажаніша косметики всіх жінок - MAC

Неважливо, скільки вам років і чи користуєтеся ви взагалі косметикою - вам завжди хотілося придбати ту симпатичну помаду від MAC. 

 

 

Практично всі жінки знають про це відомому бренді. Канадська марка косметики з'явилася в 1984 році, коли вийшла перша частина фільму "Термінатор" і в продаж надійшли перші Apple Macintosh. Це був дуже важливий рік у світі технологій, мистецтва, моди і краси. А заснували бренд візажист і фотограф Френк Тоскан і власник салон краси Френк Анджело. Ці творчі особистості ніяк не могли сприйняти те, що в цей час пропонувалося на ринку косметики. Мізерно малий вибір кольорів і відтінків вимагало термінових змін. І чоловіки вирішили створити нову, абсолютно відмінну від інших лінію косметики - Make-up Arts Cosmetics (MAC), метою якої було задовольнити бажання професійних візажистів, фотографів і моделей. Спочатку Френк Тоскан і Френк Анджело робили косметику в домашніх умовах і продавали у своєму салоні краси, але чутки про продукцію розійшлися так швидко, що незабаром чоловікам довелося офіційно запустити свою лінію. Косметика продавалася на маленькій поличці в одному з універмагів в Торонто. Тоді ніхто не міг передбачити, яке майбутнє чекає на ихнюю саморобну косметику. 

 

 

Коли інші бренди косметики працювали над зміною формули і текстури продукту, MAC створювали яскраві і різноманітні відтінки. Першою значимою розробкою марки була матова помада “Russian Red”, яку пізніше використовували у фотозйомці з Мадонною. Тоді й почалася стихійна популярність косметики MAC. 

 

 

Підключаючи свої зв'язки і знайомства Френк Тоскан і Френк Анджело почали співпрацювати з зірками. Причому не тільки жінками ідеальної зовнішності. Їх концепція така: "Наша косметика для всіх рас, віку і навіть підлоги". Тому в рекламі MAC можна побачити чоловіка, який рекламує блиск для губ або 90 - річну бабасую "при параді".

 

Даний бренд відрізнявся від інших практично у всьому - коли магазини з косметикою вкладали гроші в рекламу, робили знижки і подарунки покупцям, MAC зайнялися професійною підготовкою своїх співробітників - влаштовували тренінги, навчання ефективних продажів. Зараз косметика MAC - найвпізнаваніша у всьому світі. Компанія постійно випускає нові оригінальні колекції. Косметику MAC полюбили багато зірок Голлівуду. В одному з магазинів бренду була помічена сама Кім Кардашьян. 

 

 

Багато критики скаржаться на дорожнечу даної марки, але хіба можна розміняти якість на дешеву ціну?

 

Поділитися: