Модно і зручно - плаття-майка

Влітку, коли температура повітря досягає межі, і з дому виходити не хочеться, але роботу і самі різні завдання ніхто не відміняв, ми задаємо собі питання, що ж такого надіти, щоб і перенести спеку, і щоб виглядати стильно. Якщо різного роду сарафани вже набридли, спробуйте плаття-майку.

Це універсальна і дуже зручна річ! В основному це легке літнє плаття виготовляється з натуральної бавовняної або трикотажної тканини, що сприяє легкості рухів, і хорошого вологопоглинання. А за великим рахунком, візуально воно нічим не відрізняється від типової майки, хіба що довгою. Сукні-майки можуть бути самої різної довжини – від дуже коротких, вище коліна, і до середини ікри, або навіть до самої кісточки.

Відповідно, і виріз цього сукні може бути різним - округлим, трикутним, прямокутним, досить закритим, або навпаки, показувати дуже відверте декольте. Сукні-майки можуть бути декількох фасонів, суцільнокроєними , або ж з горизонтальним швом під ліфом. В основному плаття такого типу, облягаючого плану, і добре лягають по фігурі, але зустрічаються і варіації, наприклад, сукні вільного силуету, або розкльошені до низу.

На літо рекомендується вибирати плаття-майку яскравих, веселих і бешкетних кольорів і принтів. Уникайте чорного, адже вдень у тридцяти градусну спеку, ви дуже пошкодуєте про свій вибір. Віддавайте перевагу крім однотонних забарвлень, морським принтам, яскравим забарвленням і модним фото дизайнам.

Також відмінно виглядають сукні з написами, і декором у вигляді кишень. 

Поділитися: