Модні зимові шапки

З приходом холодів хочеться надіти на себе якомога більше теплих речей, які б приховали від холоду, дощу, і снігу. Але, майже у всіх представниць прекрасної половини людства є табу на цю тему. Здогадалися? Ну звичайно, це знайоме кожній дівчині. Зимові головні убори... І без них ніяк, і з ними дуже погано. Багато переживають про волосся, які під шапкою втрачають об'єм і свіжість, а деякі дівчата, і зовсім не можуть вибрати собі відповідну зимову шапку. То форма не та, то колір, то фасон, або взагалі не подобається.


На жаль, не з'явилася унікальна диво шапка, яка б йшла всім, але зима 2015 підготувала кілька сюрпризів. У цьому зимовому сезоні, головні убори стали трендом, вони не просто захищають голову від холоду і негоди, а й роблять образ стильним і завершеним.
Цієї зими надзвичайно популярним стане класичний французький бере. Він вершина жіночності і стилю. Поєднуйте його з пальто чоловічого крою, або тренчкотом пастельних тонів, для отримання стильного дівочого образу.

З року в рік не втрачає своєї популярності класична капелюх-федора. Взимку краще вибрати капелюх з середніми молями, яка не буде закривати обличчя, а навпаки зробить акцент на макіяжі, зачісці і сережках.

Важко уявити собі морозний зимовий день без в'язаної теплої шапки. Цей рік тримає її на піку популярності з-за того, що Dolce&Gabbana продемонстрували дуже ніжні і милі шапочки з позолотою і прикрасами з пір'я, а Gucci – зробили колекцію в спортивному стилі з помпонами і широкими вилогами.

У тренді також будуть шапочки з ангорської вовни в пастельних сірих, бежевих і рожевих тонах, а ще в'язані вушанки з етнічними і квітковими візерунками – яскраві і позитивні, здатні відразу ж підняти настрій власниці і всім перехожим. 

Поділитися: