Модні кольори осені 2018

Ще в лютому, інститут кольору Pantone визначив перелік кольорів, які будуть модними в прийдешньому осінньо-зимовому сезоні 2018-2019 року. Але тільки зараз, з приходом осені, про нього згадали, і всі модниці світу почали переглядати свій гардероб на наявність трендових кольорів у ньому, щоб без праці підібрати собі модні образи для офісу, вечори і повсякденного носіння.

Які ж відтінки будуть популярними в майбутньому сезоні? Давайте розбиратися.

Актуальні кольори осені 2018

Відтіняюча палітра від Pantone – це як прогноз погоди. Від того, які кольори в неї потраплять, залежить те, який настрій буде панувати в світі моди у конкретному сезоні. Те ж саме стосується і настала осені. Але на цього разу в модній палітрі як ніколи з'єдналися воєдино класика і експресивність, традиційна осіння гамма з несподіваними соковитими відтінками. Подивіться:

Відчуваєте подих осені? О так! У цих відтінках і листя, що впало на траву на лісовій галявині, і багаті фарби сонних дерев, і сутінки з палаючим заходом... Природні тони несподівано яскравими кольоровими спалахами... Відхід від старомодних традицій... Все це осіння палітра Panton 2018. Вона як би реалізовує потребу сучасних жінок індивідуальності і креативності. Тут вже немає циклічних і приїлися трендів, зате акцентовано увагу на істинність, а не на застарілих сезонних стереотипах. Тому і виглядає палітра модних відтінків зовсім не по-осінньому.

Отже...

1.Червона груша (Red Pear)

Чесно кажучи, саме такого кольору груш ми не зустрічали. Але погодьтеся – колір дуже красивий! І саме він став головним кольором цієї осені. Red Pear насичений і спокусливий, що притаманне всім відтінкам червоного. І він як не можна краще буде виглядати в монохромному образі, що так не властиво осіннім забарвленням... При цьому він похмуро буде виглядати тільки на смаглявих і рудоволосих дівчат.

2.Доблесний мак (Valiant Poppy)

Дивлячись на цей відтінок, не виникає жодних сумнівів, що наряд в такому кольорі зможе розігнати абсолютно будь-яку осінню нудьгу і навіть зігріти в холодний дні. Він нестриманий, відкритий, емоційний, випромінює тепло і експресію, пристрасний і вабливий, але не агресивний. Тому цієї осені сміливо одягайтеся в червоний монолук, або хоча б аксесуари в такому відтінку підберіть, і ви будете оточені увагою. А як і все в оранжево-червоному кольорі, його не слід вибирати світлошкірим дамам, особливо блондинкам.

3.Синя туманність (Nebulas Blue)

Глибока космічна блакить... Спокійна і медитативна, задумлива і умиротворена. Цей відтінок як би вітає наступ холодів і щиро радіє цьому. І незважаючи на його стриманість, задума та спокій, він буде добре виглядати як у сольному виконанні, так і в поєднанні з усіма відтінками червоного.

4.Цейлонський жовтий (Ceylon Yellow)

Останні теплі промені сонця і золотисті осіннє листя злилися воєдино в пряному жовтому. Він, як індійська пряність, випромінює тепло, але без гостроти, заспокоює, але не присыпляет, запашний, але не задушливий. На перший погляд Ceylon Yellow не дуже підходить для холодної осені, але погляньте на вовняні і хутряні інтерпретації в жовтому відтінку і вам все стане зрозуміло – цейлонський жовтий 100% належить цього сезону.

5.Оливка для мартіні (Martini Olive)

Складний, насичений і дуже примхливий... Вишуканий і неоднозначний... Природний і дуже органічний... Це все про тоні Martini Olive – про приглушеному коричневому відтінку з зеленим, нагадує деревну кору з оливковою зеленцой в глибині. Він дуже елегантний, загадковий, благородний і глибокий. Тому-то він немов створений для аристократів. Але пам'ятайте, що такий колір буде вам до лиця тільки в тому випадку, якщо у вас смаглява шкіра або красивий золотистий загар, який зберігся ще з часів літньої відпустки.

6.Червонувато-коричневий апельсин (Russet Огапде)

Назва сама за себе говорить – тут і колір солодкого апельсина, і яскравий відтінок сонячних променів, і тон опалого листя, з-під яких визирає засинаюча земля. Загалом, Russet Огапде – це відображення осіннього настрою, але настільки життєрадісна і оптимістичне, що ніби заперечує швидкі холоду. Він стане саме тією цікавинкою, яка створить для вас в холодні дощові дні по-справжньому літній настрій.

7.Ультрафіолет (Ultra Violet)

Головний колір року, інтригуючий, загадковий, яскравий і глибокий, який з сезону в сезон не втрачає своєї актуальності. Він ідеально підходить творчим особистостям з багатою уявою, і буде однаково добре виглядати як в total look’ах, так і в якості окремих елементів образу.

8.Пелюстка крокусу (Crocus Petal)

Якщо навесні цей відтінок уособлює собою пробудження природи, то восени в ньому так і іскриться прохолода перших заморозків. Crocus Petal – легкий, свіжий і чистий, як пелюстки крокусу. Він як би нагадує, що після холодів обов'язково настане весна. Такий ніжний, ефірний, жіночний і романтичний, він найкраще буде виглядати в сольному виконанні або у поєднанні з нейтральною палітрою відтінків. Але експериментувати ще ніхто не забороняв...

9.Світло рампи (Limelight)

Назву, нагадує нам про театр і софітах. Воно як би натякає, що з такий підсвічуванням ви точно будете в центрі уваги. І це правда: відтінок Limelight дуже енергійний і одночасно холодне, по-літньому лимонадний і шипучий колір, задерикуватий і колючий, іскрометний і жвавий. Він дозволить розбавити традиційні осінні кольори, додавши крапельку сонця і веселощів, і залучити до себе загальну увагу. Використовуйте це!

10.Зелений квезаль (Quetzal green)

Пташка з розкішним оперенням або тіниста ялина? Що вам по душі, так і називайте. Цей відтінок глибокий і названий на честь тропічної птиці квезаль. Він є сумішшю насиченого зеленого з глибокої синьою ноткою, немов поєднує у собі розкішну зелень листя і синь океану. Виглядає цей відтінок дуже багато і вишукано, витончено і спокійно, а також викликає відчуття легкості і свободи, причому навіть у повсякденних речах!

Як бачите, палітра цієї зими рясніє найрізноманітнішими відтінками, що надає можливість реалізувати в модних образах самі немислимі колірні схеми. Але якщо у вас в гардеробі не виявилося хоча б однієї дрібнички в актуальній осінньої забарвленням, не засмучуйтесь! У нашому інтернет-магазині ви завжди знайдете тільки модні новинки і тільки актуальні забарвлення! Welcom!

Поділитися: