Модні аксесуари 2015

Будь-яка дівчина знає, що образ може бути завершеним, тільки якщо правильно і коректно підібрані аксесуари – сумка, пояс або капелюшок і прикраси або біжутерія. Саме про неї і є сенс поговорити, так як мода так мінлива, і те, що було актуальним вчора, вже нікуди не годиться сьогодні. Головне питання, яке задає собі сучасна дівчина, це чому ж прикрасити себе, адже стільки всього красивого, яскравого, строкатого, як зрозуміти що модно, а що варто заховати подалі? Як виглядати дорого і привабливо, а не вульгарно і зухвало?
Головне, що варто запам'ятати – сама модна біжутерія, це дуже – дуже великі прикраси. Не просто великі кільця, сережки та браслети, а величезні! Що стосується кілець, то найцікавіше в цьому сезоні виглядають здвоєні й строєні кільця незвичайних форм і великих розмірів.

Також користуються популярністю кільця, які носяться на верхній фаланзі пальця. Головне проявляти свою індивідуальність і не втрачати почуття міри. На шию рекомендується одягати масивну біжутерію з одним яскравим акцентом, якщо ж вам здається, що цього мало комбінуйте ще з кількома намистами, але обов'язково в тому ж стилі.

Дизайнери ввели моду на зухвалі, і навіть агресивні прикраси у вигляді гарчали тварин, іклів, металевих амулетів. Але пам'ятайте, такі прикраси доповнюють і підкреслюють тільки прості однотонні тканини. Також варто звернути увагу і на браслети. Краще всього якщо це величезний металевий браслет з великим каменем або простим декором.

Такого типу прикраси на руку відмінно доповнює образ, і завершує його. Якщо ваш вибір впав на шикарний помітний браслет, тоді вибирайте одне з двох або сережки чи намисто, все разом буде занадто.
Головне дотримуйтесь свого стилю, саме це допоможе все правильно з'єднати і виглядати на мільйон доларів!

Поділитися: