Мода на тваринний принт 2019

Анімалістичний принт, тваринний малюнок, розфарбування під шкіру тварини... Як би ми його не називали, але забарвлення, що імітує шкіру або хутро, стала вже класикою жіночого гардеробу і на протязі не одного десятиліття залишається в топі модних трендів. Починаючи з 50-х років, кожен показ мод не обходиться без принтів під леопарда, зебру, ягуара, тигра, змії, жирафа і т. д. Так і в новому сезоні анімалістичні принти все так само продовжують надихати дизайнерів, навіть не збираючись здавати своїх позицій.

Звичайно, раніше, в епоху наших бабусь, леопардове забарвлення вважалася чимось з ряду геть розпущеного і вульгарного. Так, згодні, був колись такий грішок... Але сьогодні стилізація речей в анімалістичний принт істотно змінилася, порівняно з «тими» часами, і при грамотному підборі одягу та аксесуарів їх тваринний забарвлення дозволить створити дійсно цікавий, креативний і запам'ятовується образ.

Мода на тваринний принт: трохи історії

Готові посперечатися, що ви не знали – першим, хто «вивів у люди» одяг у анімалістичний принт, був Крістіан Діор. І сталося це в післявоєнний час, в 1947 році. Тоді «родзинкою» першої колекції тепер вже іменитого бренду стали силуетні сукні в леопардовий малюнок. Сміливі, яскраві, самодостатні і дуже сексуальні, вони сподобалися багатьом зіркам театру і кіно, дружин мільйонерів і впливовим особам. І тут же Мерилін Монро у фільмі «Чоловіки віддають перевагу блондинкам» з'явилася в леопардовій накидці, Одрі Хепберн у фільмі «Шарада» продемонструвала шапку з леопардовим забарвленням, Деббі Харрі, солістка рок-групи Blondie, знялась на обкладинку нової платівки в облягаючому одязі під шкіру гепарда.

Вибух популярності тварин принтів припав на середину 70-х і 80-х років минулого століття. Його підтримали Givenchy, Valentino, Versace і звичайно ж Роберто Каваллі, який, наслідуючи Крістіана Діора, в 70-х випустив колекцію леопардовий принт і тим самим зробив ідеалом краси сексуальну жінку-кішку, на яку стали рівнятися мільйони жінок різної комплекції, з різними стадіями сексуального голоду і різного ступеня сп'яніння. Він же першим використовував на своїх тканинах малюнок шкури гепарда, зебри і навіть крила метелика, зробивши тим самим фурор в 2006 році.

Серед сучасних дизайнерів тваринний забарвлення тканин теж користується популярністю. Так, Анна Молінарі (Blumarine і Blugirl) поєднує в своїх колекціях агресивний характер леопардового принта з жіночним мереживом, романтичними квітами і пастельного кольору. Victoria Beckham додала у свою базову колекцію стильне леопардове пальто. А під брендом Michael Kors випускаються оригінальні сумки, клатчі, гаманці, пояси та інші аксесуари в анімалістичний принт. Але вершиною стилю стали культові сукні в леопардового забарвлення від Dolce & Gabbana.

Але якщо в Європі та Америці з самого своєї появи в гардеробах модниць тваринний принт, а зокрема леопардовий малюнок, вважався символом розкоші і використовувався для підкреслення форм сексуальних жіночого тіла, то у нас в країні така забарвлення одягу скомпрометована «творцями» дешевого одягу, пишними красунями-любительницами леопардових лосин і дівчат, що вийшли «на полювання» за чоловіками. Сміємо вас запевнити – тваринний принт насправді дуже елегантний, модний і стильний. Може, зі своїм характером, особливостями, «родзинками». Але якщо ви його зможете «приручити», вам не буде рівних!

Модні забарвлення 2019

Щоб ви розуміли, що носити в 2019 році і який принт вибрати для свого стильного образу, пам'ятайте, що новому модному сезоні актуальними будуть:

- малюнок під шкуру леопарда – самий хижий і найсексуальніший принт. Він з легкої подачі Крістіана Діора захопив подіуми і модні будинки і «осел» на самих різних предметах: на одязі, взутті, аксесуарах, нижній білизні і навіть спецодязі. Леопард сміливий, самобутній, але варто з ним злегка трохи переборщити, і образ стане кричущим, безглуздим або навіть вульгарним;

Так що вибираючи річ у леопардовий принт, зробіть її головною в образі або використовувати її в якості яскравого акценту. Навіть якщо це буде всього лише ремінець на талії або хустинку в нагрудній кишеньці. Але ні в якому разі не одягайтеся в усі леопардове – це головне табу анімалістичних принтів.

- тигровий малюнок менш популярний, але не менш актуальне, ніж леопардовий забарвлення. Він такої ж самобутній, але все ж більш стриманий і навіть трішки скромний;

- імітації під шкіру рептилій: змії і крокодила. Такий принт більш спокійний, жіночний і елегантний, навіть більше ніж тигровий. Але і він здатний перевантажити і навіть зіпсувати образ;

- смужки зебри або плями жирафа. Звичайно, вони не виглядають так сексапільно, як попередні, але все ж привносять в образ свіжість і роблять його трохи кумедним. Тому тваринний принт одягу, що імітує шкіру зебри або жирафа, підійде більше для створення молодіжного образу.

Що стосується колірної гами, то поряд з класичними природними тонами актуальними будуть анімалістичні принти в самих яскравих і несподіваних тонах: синій, оранжевий, рожевий, червоний, фіолетовий та інші. А самим цікавим і несподіваним стало чорно-біле поєднання в леопардовому і тигровому принті, що дозволяє створювати дуже красиві комбінації в повсякденних і ділових образах. Так, вам не здалося! Як раз чорно-білий анімалістичний принт в 2019 році стане вершиною стилю і розкоші.

Цікаві варіанти, чи не правда? Але кожен з них, як і класичний леопардовий або тигровий потрібно вміти носити і правильно поєднувати з іншими предметами гардеробу, щоб потім не виглядати як дівчина легкої поведінки. Про це поговоримо в наступній статті! А зараз переходите в наш каталог та вибирайте для себе одяг або аксесуари в модній нині анімалістичної забарвленням:

Поділитися: