Мода на капелюхи

Коли ваш образ вас не до кінця задовольняє, варто додати яскраві акценти. Якщо сумка, браслет і сережки не допомогли, варто звернути на давно забутий аксесуар, який у сезоні весна – літо знайшов нове життя, це капелюх. У 70 – 80 року капелюшком нікого не можна було здивувати, їх носили і чоловіки і жінки, а у сучасні часи їх невиправдано забули. Завдяки завзятості дизайнерів, гардероби модниць знову повернулися капелюшки. Самих різних форм, кольорів і фасонів тепер дуже актуальні. Варто все-таки розібратися, що менш модно, а що просто не реально стильно.
У рейтинг найпопулярніших головних уборів літа однозначно потрапляє панама.

Модні бренди радять знайти до літа натуральну панамку ніжного пастельного кольору, це і модно і практично. Також модним і цікавим варіантом влітку буде капелюшок – канотьє. Це солом'яний капелюх, натурального або пофарбованого в яскравий нетиповий колір.

Поєднуйте з широкими брюками, сорочками – туніками для створення неповторного літнього образу. Цікавіше всього виглядають м'які капелюхи з широкими полями. Такі головні убори допомагають швидко створити романтичний, жіночний, легкий лук. Такі капелюхи добре виглядають з шкіри, замші або бавовни. Головне широкі падаючі поля, які опускаються на плечі.

Якщо форма вашого обличчя не дозволяє носити капелюхи оверсайз з величезними полями, тоді зверніть увагу на модні капелюшки з середніми полями і жорсткими краями, які можна загнути, як вам подобається і відкрити обличчя.


Модний аксесуар – капелюшок, не тільки зробить ваш літній образ бездоганним, але і вбереже голову від сонця, і красиво й практично, насолоджуйтеся! 

Поділитися: