Мода на білизну ручної роботи

Щоб відчувати себе на мільйон жінці потрібно носити діаманти і хутра, або під одягом ховати шикарне білизну і поширювати невідому для всіх впевненість у собі. Для жінки дійсно дуже важливо носити красиву білизну. Ви помічали, що надівши шикарний набір нового білизни, змінюється настрій і навіть хода? Так-так!

Маленькі жіночі секрети здатні створити великі зміни в жіночому настрої. Тому , дівчата, запам'ятайте, білизни багато не буває! Тим більше, що в 2015 році білизну стало більш ніжним і спокусливим. У літній – весняний період забудьте і бавовняних шортиках, і зверніть особливу увагу на новий тренд літа – мереживну білизну.


Ви скажете, що ніяка це не новина, і ви носите мережива під сукнею вже багато років! Дозвольте заперечити! У білизняній моді ніжні напівпрозорі, тонкі мережива. Це білизна більш декоративне, ніж функціональний.

Так, такий ліф – бра не буде ідеально тримати груди, але ваш хлопець оцінить її за ніжність, приємність і неймовірну сексуальність. Повірте, і ви будете глибоко здивовані надівши білизна такого плану, адже воно фактично не відчувається на тілі, в ньому немає твердих кісточок і гумок, які впиваються в шкіру. Головний його плюс-це свобода і неощутимость на тілі, а ще безліч колірних варіацій, і гарантія того, що в такому наборі, ви розпалить полум'я в будь-якому чоловікові.

Поділитися: