Містичні кристали

Природа - дивна річ! Адже вона створює таку красу, як дорогоцінне каміння, мінерали і метали.

 

 

Містичні і загадкові, красиві і чарівні необроблені кристали стали популярними зовсім недавно. З ними роблять оригінальні браслети, кільця і навіть діадеми. Але мені такі кристали чомусь нагадують всім відомий серіал “Всі жінки відьми”. Таке враження, що ці кристали зараз випадуть зі своєї оправи і почнуть кружляти біля мене. Чи покажуть бажаного розташування об'єкта на карті, як це було у вищезгаданому серіалі.

 

 

насправді камені й мінерали володіють якоюсь силою, яка здатна впливати на людину. Цей незаперечний факт вже давно доведено науковими дослідженнями. Часто, вибираючи ювелірні прикраси, ми звертаємо увагу саме на камінь. Адже різні камені підходять різним людям. Наприклад, народженим під знаком Лева, найбільше підходить бурштин і топаз. Перший камінь, а точніше викопний сплав смоли, взагалі широко відомий своїми лікувальними властивостями. Якщо в ювелірному магазині ви підберете “свій” камінь, то він обов'язково буде позитивно впливати на ваше життя, оберігати вас і допомагати досягати успіху.

 

 

Зараз дуже актуальні прикраси з необробленими кристалами. Кулони з такими каменями і мінералами виглядають дуже ефектно. Складається враження, ніби дорогоцінний камінь тільки що вийнятий з гірської породи. Існує думка, що необроблений камінь має велику енергетичну силу, ніж шліфований, але це не так. Той і інший має ті ж властивості. Якщо ви вибираєте камінь, то придивіться і переконайтеся, що він надійно закріплений в оправі і не має тріщин. Надколотые каміння несуть у собі менше позитивної енергії. Інша справа, якщо це необроблений гірський кришталь. По своїй структурі він весь у дрібних тріщинах і це ніяк не впливає на його властивості.

 

 

останнім часом почали виготовляти і кристальні діадеми з природних або різьблених кристалів. Такий аксесуар виглядає містично красиво. Біжутерія з необробленими камінням завжди додасть вам родзинки на вечірці або побаченні, а правильно підібраний камінь принесе удачу і благополуччя.

 

 

 

Поділитися: