Металевий комір - моду диктує Dior

Коли мова йде про стильний і витончений осінньому образі, в голову відразу приходять барвисті картинки: стильні ботильйони, лаконічне, прямого крою пальто, спідниця-олівець. Але всі модні критики і дизайнери в один голос твердять, що ніяк не можна забувати про деталі! Так от, аксесуари однозначно повинні бути присутніми в образі, важливо визначитись, які саме і, звичайно ж, з кількістю.


Раф Сімонс після того, як з'явився в історії будинку моди Christian Dior, вніс свіжі ідеї, і своє яскраве бачення в те, які прикраси повинна вибирати стильна, незалежна, трохи навіжена, але живе в ногу з часом дівчина. Його ідею прийняли не відразу і далеко не все.

Але це виявилося тимчасовим. Раф запропонував доповнювати прості, але стильно стримані образи комірцями... з металу. Це прикраса фігурувало фактично у всій колекції будинку Діор, на показі осінь-зима.

Луки моделей були яскравими, але досить стриманими. Дизайнер показав, що розставляючи акценти образ набуває новий сенс. Не важко здогадатися, але металевий комірець припав до смаку модницям, які скучили по новинкам у сфері моди.

Таким чином, цей аксесуар впевнено ступив з подіуму в широкі маси. Дівчата з величезним задоволенням вибирають лаконічний металевий воріт, поверх ділових суконь, блуз і штанів. Така прикраса буде доречно виглядати і в офісному дрес-коді і на прогулянці по місту.

Поділитися: