Масивні намиста - краса в деталях

Останні кілька сезонів моди не виходить тренд на великі намиста. Для модниць це справжня знахідка, адже такі прикраси дуже практичні та оригінальні. Варто одягти на себе одне з таких кольє і ви помітите, як оточуючі кидають на вас свої погляди - ви одразу стаєте в центрі уваги. Адже не у всіх вистачить сміливості надіти на себе такий помітний аксесуар. Що ж із себе представляють такі намиста і з чим їх носити?

 

 

Такі прикраси бувають абсолютно різних форм і фактур. Їх виготовляють з металу, пластику, шкіри, тканини. Прикрашають камінням, пір'ям, монетами, намистинами і так далі. Матеріали можуть бути як дорогоцінним, так і немає. Загальним для створення такого шедевра потрібна тільки розвинена фантазія, тому зараз багато рукодільниць, які самі виготовляють такі вироби і, варто зауважити, що істотно економлять.

 

 

Якщо ви хочете надіти модний аксесуар на роботу, то віддайте перевагу перлин в більш спокійній колірній гаммі у тон вашого ділового костюма, метал повинен бути срібного кольору. Таке кольє відмінно буде виглядати під комірцем блузки або сорочки. Масивне намисто внесе родзинку і різноманітність у ваш звичайний діловий стиль.

 

Улітку найбільшою популярністю користуються великі різнокольорові намиста з пластику. Вони легкі, яскраві і ефектно доповнять ваш літній образ.

 

 

На вечір можна надіти кольє з натуральними каменями в металевій оправі. Але варто врахувати, що натуральні матеріали будуть важити набагато більше штучних. Це навантаження для шиї і хребта. У такому намисті, та ще й на підборах, ви довго не походіть, тому його можна замінити і на виріб з більш легких дешевих матеріалів. Але пам'ятайте, що ваш образ повинен бути елегантним, а кольє не повинно виглядати, як дешева підробка з ринку. Слідкуйте за тенденціями, вибирайте правильні прикраси.

 

 

Носити такі кольє потрібно з більш лаконічними і простими нарядами. Сам виріб забирає на себе багато уваги і якщо ви надягнете чудернацький одяг в комплекті з таким же кольє - це буде виглядати без смаку. Найбільш підходять до масивним ожерельям прості майки на бретельках, блуз і футболках.

 

Поділитися: