Лонгсліви жіночі: з чим носити?

Що таке жіночі лонгслив – напевно, не кожна дівчина зможе відповісти на це питання. Цей модний американський термін з'явився у російської мови всього кілька років тому, хоча аналоги цих виробів давно висіли у ваших гардеробах.

Лонгсліви – футболки з довгим рукавом з легкої тканини, яка розтягується. Ця річ не облягає фігуру панночок і ніколи не має глибокого декольте. Часто на ній присутній «спокійний» принт.

З чим одягати?

Принадність лонгсливов в тому, що вони можуть використовуватися в якості базової речі для будь-якого виду одягу. Цю річ ви можете одягти під офісний піджак і заправити у строгі брюки, в цьому випадку лонгслив повинен бути пастельного або білого тону з незакритим горлом.

Дуже ніжним виходить образ, де виріб поєднується з джинсового тканиною. Багато модниці вдягають з однотонними джинсами смугасті моделі лонгсливов, але це в корені неправильний підхід до створення стильного образу. Смужка і клітка – доля гірчичних і чорних звужених штанів. Пам'ятайте також про те, що «верх» і «низ» повинні знаходитися в легкому контрасті.

З спідницями такий предмет одягу не поєднується – це груба помилка. Ці кофтинки носяться «поверх», тому виникає невеликий дисонанс. Лонгслив – це вільна одяг, крім того, не офісна спідниця повинна бути також широкого крою, а за правилами надягати дозволено або обтягуючий «верх», або «низ». При спробі надіти звужену чорну спідницю до коліна з таким предметом одягу ви зазнаєте фіаско. Це суто кежуал.

Лонгсливы відносяться до демисезонным речей, тому їх можна комбінувати з будь-якими жакетами і куртками. Особливо гарні будуть панянки в шкіряних та джинсових курточках, які б не були одного тону з базовою річчю. Як не дивно, найкраще виглядають світлі тони (припустимо варіант градації вниз). Яскраві кольори в поєднанні з чорною шкірою будуть виглядати вульгарно, а зовсім білий буде виглядати по-шкільному. Тому беріть в магазин подругу - нехай хтось подивиться на вас з боку.

Якими бувають жіночі лонгсливы?

Виготовлені з бавовни, вони займають перші місця по продажах завдяки комфорту в теплу пору року і зручності в догляді. Їх можна поєднувати з будь-якими речами, обмеження відсутні.

Напівпрозорих в сіточку панянки трохи побоюються, тому що не знають з чим їх одягати. Все гранично просто: вони створені для того, щоб дівчата носили сарафани або кофти специфічної форми поверх.

Синтетичні моделі з яскравими мультяшними зображеннями користуються попитом у зовсім юних красунь. Вони не дуже актуальні, оскільки поєднуються виключно зі штанами звужений покрою.

З повним асортиментом жіночих лонгсливов Ви зможете ознайомитись на сторінці нашого інтернет магазину - https://garne.com.ua/list/woman/clothes/sub=4 

Поділитися: