Лайфхаки для подорожей

Нарешті настав той час, коли ти збираєшся у відпустку! Але все відбувається в такому хаосі і поспіху, що ти не можеш привести не то що, свої думки, але і свої речі в порядок? Тоді ми дамо кілька корисних рад, які тобі обов'язково знадобляться у подорожі!

 

По-перше, важливо скласти список речей, які ти будеш одягати у відпустці і, які тобі дійсно потрібні. Подумки продумай свої повсякденні образи, складені з різних частин одягу і аксесуарів. Віддай перевагу простим речам, які легко комбінуються між собою. Наприклад, шорти з футболкою, легкий сарафан, комбінезон, джинси з толстовкою. Також не забудь про вечірньому вбранні - він може знадобитися. Дотримуючись цих порад, ти візьмеш у подорож найнеобхідніше і зайвий одяг не буде займати місце в твоєму валізі.

 

Одягнися в дорогу комфортно і зручно, але при цьому і стильно. Ти ж сучасна дівчина повинна розуміти, що в будь-якій ситуації потрібно добре виглядати. Можеш надіти, модні в цьому сезоні, рвані джинси і цікавий топ, взяти з собою легку куртку або бомбер, у разі зміни погоди. Більше порад про те, що надіти в дорогу читайте в нашій попередній статті https://garne.com.ua/articles/241

 

Є ще один корисний лайфхак, про який, можливо ти і не знала-як складати речі, що б вони максимально не пом'ялися. Потрібно згорнути їх рулонами, а не вдвічі, як на полиці в шафі.  І не забувай - важкі речі варто класти на дно валізи, а легкі - зверху. Таким чином, при розпакуванні багажу, одяг максимально збереже свій "товарний" вид.

 

Якщо ти не хочеш, щоб твій чемодан загубився серед чужого багажу, то проведи його персоналізацію. Продекорируй валізу різними наклейками, нашивками або стікерами - таким чином він буде виглядати цікаво і оригінально. Що стосується ручної поклажі, то пропонуємо вам придбати тревел-кейс - це спеціальний холдер для зберігання документів, квитків, грошей і т. д. Така річ дуже зручна - вам не доведеться довго вовтузиться в сумочці в пошуку потрібного документа. Не забудьте взяти в сумочку гребінець, ролик з липкою стрічкою, серветки, дезінфектор, щітку для взуття - в дорозі все може знадобиться. І приємного вам  подорожі!

 

Поділитися: