Куди надіти джинсову куртку

Ми не втомлюємося співати дифірамби весни і обьявлять бойкот важкої верхнього одягу. Зараз можна надіти легкий бомбер, толстовку або куртку і не відчувати себе лялькою-неваляшкой. Але мова піде саме про джинсовій куртці - предмет гардеробу, який повернувся до нас з лихих 90-х. Джинсова куртка - це універсальна річ: вона підходить до різної одязі і образам, вона незамінна літніми вечорами і виконана з натуральної тканини (ніякої, популярної нині, синтетики), тому вона зігріває в холод, а в спеку не парить. 

У 90-х роках був дуже актуальний стиль гранж. Тоді джинсові куртки були безрозмірні і більше схожі на чоловічі. Вони були потерті і рвані з різним декором у вигляді значків і нашивок. Зараз такий фасон куртки є трендовим. Багато модні будинки створюють подібні шедеври і багато блогери викладають в соціальні мережі фотографії саме з такою курткою в стилі 90-х. Так що, якщо у вашого бойфренда є така річ - забирайте собі і модничайте, ніхто не буде дивитися на вас криво через те, що вона велика - адже це must-have.

Для створення повсякденного образу з джинсового курткою багато вигадувати не потрібно. Надягнете просту майку, укорочені брюки, взуття на плоскому ходу і наряд готовий. Найкращий компаньйон для джинсівки - це простота. Але якщо ви все ж хочете зробити помітний акцент, то підберіть яскраві аксесуари - оригінальну сумку або масивне намисто.

Як ви вважаєте, чи можна піти на роботу в джинсовій куртці? Якщо у вас не суворий дрес-код, то звичайно! У будь-якому випадку джинсову куртку в офісі можна зняти, вона все одно вам служить як верхній одяг. Надіньте спідницю міді, білу блузку, туфлі-човники і спокійно вирушайте на роботу. Ваші колеги тільки позаздрять вашому почуттю стилю.

Ще один варіант, куди надіти джинсовку - на побачення. Створити романтичний образ: надіньте легке і ніжне плаття, балетки і джинсову куртку. У такому вбранні ви будете комфортно себе відчувати на виставці, і в кіно, і в ресторані. Радимо не взувати на побачення нові туфлі на підборах, адже не відомо, як не розношене взуття себе поведе. Краще бути в перевірених балетках, ніж зіпсувати всі побачення болем у ногах. 

Поділитися: