Кросівки, з чим поєднувати

Досі дивуєтесь, коли бачите на модницах всього світу кросівки одягнені під плаття, жакети і елегантні пальта? Припиніть! Це ж модний прорив 2015 року! Дизайнери всього світу не встояли перед натиском спортивного стилю в одязі. Сучасні модниці воліють комфорт понад усе, і модним будинкам довелося поступитися. Для любительок комфорту і спортивного стилю дизайнери розробили неймовірне кількість кольорів, моделей і різноманітних варіантів кросівок. Сьогодні, це вже не просто взуття для занять спортом, а сучасна, стильна повсякденне взуття. Навіть модний будинок Шанель в особі Карла Лагерфельда не встояли, і масово випустили на подуим моделей в кросівках.

Бренд Валентино теж не пасе задніх. У них в арсеналі колекція нереально стильних кросівок на тонкій підошві з мереживом, шипами, неймовірно яскраві та літні.

Яскраву і неймовірну серію кросівок показав світу і Marc by Marc Jacobs, у своїй колекції він запропонував моделі на толстой, пружинної підошві. Носити кросівки і створювати модний повсякденний образ не так і складно. Вони добре комбінуються з вузькими брюками, джинсами або легінсами.

Не помилитеся, якщо виберете вузьке трикотажне плаття або спідницю. Якщо ви зупинили свій вибір на яскравих, незвичайних кросівках, тоді поєднуйте їх з простими речами без зайвої химерності і блиску. Якщо ви створите образ з сукнею суворого крою та яскравими кросівками, вам гарантовані зацікавлені погляди і комфорт на весь день, так як цей образ поєднує максимальний рівень кокетства і комфорту.

Поділитися: