Кросівки на піку популярності

Важко уявити типового жителя мегаполісу без такої деталі гардеробу, як кросівки. Ми одягали їх на фізкультурі в школі, університеті, на заняттях фітнесу в спортивному клубі. Ця річ, в першу чергу, асоціюється зі спортивною формою та заняттям спортом. Але сучасна мода зламала всі стереотипи - кросівки стали must have в будь-якому образі.

 

 

Зараз кросівки можна побачити і на модних блогерах, і на гостях тижнів мод, і навіть на подіумах. Моду на спортивних шик диктують Chanel, Lanvin, Alexander Wang і багато інших. Тепер спортивне взуття комбінують не тільки зі спортивною формою, але і з сукнями, спідницями, брюками і пальто! Практичність повністю і категорично увійшла в моду, не рахуючи, звичайно, туфлі-човники (це класика). 

 

 

Тенденція на кросівки повернулася до нас з 90-тих. Сьогодні їх можна вибрати на будь-який смак і колір. Нинішні магазини мас-маркету надають величезний вибір спортивного взуття. Найпопулярніші бренди: Nike, Adidas, New Balance та Puma. Моделі також бувають багатогранні: кольорова підошва, яскраві шнурки, тканинні різнокольорові вставки, цікавий принт або ж прості однотонні. 

 

 

Що надягти до кросівок, щоб виглядати стильно? Безпрограшний і найпростіший варіант - це джинси і світшот. Але ми розглянемо образи цікавіше. Наприклад - спідниця-олівець і в'язаний джемпер. Але тут головне пам'ятати правило - якщо кросівки яскраві, то вибирайте однотонний одяг і навпаки, інакше ви ризикуєте виглядати, як папуга. Різноманітні сукні також підійдуть до спортивного взуття. Якщо на вулиці холодна пора, то образ можна доповнити пальто по коліна. Воно може бути як прямого фасону, так і модного останнім часом - oversize. Органічно виглядають кросівки з вузькими шкіряними брюками і об'ємним верхом. Якщо на роботі у вас немає строгого ділового дрес-коду, ви можете побути модною і одягти діловий костюм з однотонними кросівками. Будь-який образ з таким взуттям виглядатиме стильно, якщо підібраний зі смаком.

 

 

Спорт і здоровий спосіб життя зараз як ніколи актуальні і підтвердження цьому - мода на одяг і взуття в спортивному стилі. У зручному взутті ви можете годинами гуляти по місту і не турбується про болі в ногах або поламаний підборах. 

 

 

 

Поділитися: