Класифікація чоловічого взуття

Чоловіки люблять і вміють «модничать» не менше за нас, жінок. У когось є вроджене почуття стилю, і одягатися добре виходить само собою, і не викликає жодних складнощів, а кому-то для того щоб належно виглядати доводиться повчитися і постаратися. Для чоловіків, а також жінок, які хочуть прищепити почуття стилю для свого партнера, може стати корисним цей матеріал.
Сьогодні поговоримо про чоловіче взуття. Кажуть, що при першому знайомстві з чоловіком, жінка в першу чергу звертає увагу на очі, посмішку і взуття. Так-так! Саме чоловіче взуття здатна як привернути увагу дівчини, і показати, що перед нею стильний і гарний чоловік, так і відштовхнути. Існує кілька видів класичного чоловічого взуття. Яка є якась, ми сьогодні і розглянемо.
Оксфорди - це черевики на тонких шнурках, саме вони є показником ділового, класичного смаку. Вони ідеальні під строгий костюм.


У XX столітті модними стала різновид оскфордов – броги. Броги – це туфлі або черевики, які мають хоча б мінімальну перфорацію. Вони відрізняються перфорацією і іноді і красивим миском у вигляді букви W.

Свою популярністю броги здобули завдяки Принцу Уельському Едварду, саме він вважався самим модним чоловіком Старого Світу. Він часто любив взувати броги, навіть грав у гольф, фактично із-за нього, вони стали улюбленою частиною гардеробу всього британського вищого суспільства.
Якщо шнурки вам не по душі, вибирайте монки.

Це черевики з одним або двома ремінцями з пряжкою. Називаються вони так, від слова чернець. Саме монки були їх улюбленим взуттям. Вони просто лінувалися зав'язувати шнурки, так з'явилася модель, яку можна було швидко взути й зняти.
Якщо вже говорити про зручність і швидкості взування, то лофери відмінний варіант.

Відрізнити лофери від іншого взуття запросто можна по невеликому каблуку і відсутності шнурків. 

Поділитися: