Які речі треба викинути з гардеробу

Стара нижня білизна. У вас в шафі досі лежать пошарпані ліфчики, розтягнуті ночнушки і заношені труси з дитячими принтами? Викиньте це негайно! Такі речі ставлять вас не в кращому світлі перед коханою людиною, а також займають зайве місце в шафі. Придбайте собі нове та якісну білизна, яке надовго збереже свій товарний вигляд і буде кожен день піднімати вам настрій. 

Одяг не за розміром. Не варто носити речі, які погано сидять на вашій фігурі. Адже штани, які впритул або блуза, яка навпаки - більше на два розміри - візуально деформують фігуру. Все повинно сидіти чітко, а речі не за розміром краще віддайте подругам. 

Стара шкільна форма. Ви досі зберігайте свою шкільну форму? Позбавтеся від цього нагадування про Радянському Союзі, адже вона вам більше не знадобиться.

Рвані колготи. Купили нові колготки, наділи і "вуаля" - пішла стрілка. Кожна дівчина знайома з такою ситуацією, але не варто складати рвані колготки у себе в шафі, просто купіть нові.

Дешеві сумки і гаманці. Якщо ви хочете виглядати дорого і красиво - купуйте відповідні аксесуари. Дешеві сумки і гаманці не прослужать вам довго і будуть не найкращим чином підкреслювати ваш імідж, який складається з деталей. Тому викиньте неякісні аксесуари і придбайте щось вартісне.

Заношенная взуття. Скільки ж пов'язано з тими рожевими мегаудобными балетками, в яких ви ходите вже п'ятий рік і де знайти такі самі? Знайоме? Якщо ви бачите, що ваша взуття вже віджила своє - викидайте і не шкодуйте. 

Запрана одяг. Якщо ваша базова чорна футболка пройшла через сотні прань і втратила свій первісний колір - це сигнал, що з нею настав час прощатися. 

Прозорий одяг. Напівголі натяки доречні тільки на червоній доріжці і те, зірки, які віддали перевагу таким вбрання на церемонії, ще довго піддаються жорсткій критиці. Вульгарність - це антимода, тому викинь прозоре вбрання зі свого гардеробу.

Речі, які ви жодного разу не надягали. Навчіться купувати одяг, яку ви будете носити. Краще сто разів подумайте перед покупкою, перш ніж витрачати гроші на непотрібну річ, яка буде займати зайве місце в шафі.

Поділитися: