Кафи - витончена і сучасна прикраса

Пам'ятаєте, як колись у дитинстві ми знаходили в маминих скриньках для прикрас кліпси? От добре було! Запросто можна було виміряти, погуляти в них по будинку і не помітно покласти на місце. Пройшли роки і кліпси вже майже ніхто не носить. Але як добре відомо, все нове це добре забуте старе, як результат через пару десятків років на модному горизонті з'явилася новинка. Це кафф.

Кафф – це аксесуар, який кріпиться до вушної раковини і виконує функцію декору. Але на відміну від кліпси, кафф носиться тільки на одному вусі, а на друге одягається проста сережка, яка б не привертала надто багато уваги. А ще кафи кріпляться не просто до мочки вуха, а й до вушної раковини безпосередньо. Вони майже не відчутні при експлуатації, і не створюють тиск на вуха.

Спеціальне кріплення дозволяє використовувати досить великі підвіски, які не відтягують мочки. На відміну від сережок, кафи не вимагають щоб були проколоті вуха. Кафи стали дуже популярні не зовсім не давно, але це далеко не новинка.

Такі прикраси археологи знаходили у розкопках, і завдяки цьому можна сказати, що історія кафи глибинної в століття. Сьогодні ж кафи можна без проблем придбати, їх масово випускають такі бренди, як Alexander McQueen, Chanel, Alexander Wang, Karl Lagerfeld, Givenchy, Lanvin, Kimberly Chandler, Dries van Noten, ASOS, TopShop та ін


Так що якщо вам захотілося прикрасити свій образ чимось незвичайним, спробуйте кафи. Ви сміливо можете використовувати їх як до зібраним волоссям, так і комбінувати із зачіскою. Вони відмінно доповнюють і повсякденний наряд (прості кафи у вигляді ланцюжків), так і шикарне вечірнє вбрання (об'ємні кафи з камінням і декором).

Поділитися: