"Гола сукня" - межа сексуальності або несмак

Готуючись до відповідальної події, дівчата ретельно продумують образ. А адже перед ними дійсно стоїть складне завдання! Зачіска, манікюр, макіяж, взуття і плаття. Мабуть, сукня це один з найбільш складних пунктів. Адже воно має бути і вишуканим і привертати увагу; бути не схожим на інші, але і не переходити межу між сексуальністю і вульгарністю. Але, схоже, світові зірки не дуже переживають з цього приводу. Адже, відповідальні заходи у них відбуваються значно частіше, ніж у середньостатистичних людей. І коли сукні з відкритою спиною, сукні, сарафани, ними, міді та максі позаду, дизайнерам доводиться напружувати звивини щоб не тільки самої «зірці» догодити, але і здивувати журналістів і фанатів змусити обговорювати наряд кілька тижнів поспіль.


В останні роки межі скромності значно розмили свої рамки. Тепер щоб епатувати зірки шоу-бізнесу та кіно готові оголятся так, що зникає грунт для уяви. Після серії таких суконь дизайнери зрозуміли, що утворилася ціла якась культура «голих суконь».

Історія «голих» суконь в громадських інтересах бере свій початок років так п'ятдесят тому. В далекому 1962 році Мерилін Монро прийшла на ювілей Джона Кеннеді в сукні вразив всіх! Воно було всипаний шістьма тисячами діамантових блискіток, наряд пошив дизайнер Жан-Луї Берзаулт, найдивніше те, що його зшивали прямо на тілі перед виходом актриси. Коли перший шок вщух, зірки і собі вирішили епатувати по великому.

У цих сукнях з'являлися Бейонсе, Кім Кардашьян, Дженніфер Лопес і Кендалл Дженнер, Кейт Мосс, Ріанна, Шер, королева епатажу Леді Гага і багато інших.
Для когось це можливість підкреслити свою приховану сексуальність, як Ріанна зробила на модної премії CDFA-2014, надівши плаття з кристалів Сваровскі від Adam Selman;

або відверто шокувати публіку як зробила Роуз Макгоуен на премії VMA, 1998 рік.

Варіантів шикарних напівпрозорих і повністю прозорих нарядів безліч, але тонка грань, що красиво, а що пішло у кожного своя, тепер нам тільки й залишається споглядати всю фантазію зірок щодо їх вбрання.

Поділитися: