Гардероб Кім Кардаш'ян

Кім Кардашьян - світова ікона моди і стилю, власниця одного з найпопулярніших instagram акаунтів, засновниця лінійки парфумерії та косметики. Кожен світський образ знаменитості, можна брати за приклад і черпати креативні ідеї для власних луків. Ні для кого не секрет, що Кім внесла вагомий внесок у створення сучасних трендів і моди 21 століття в цілому.

У цій статті Garne розгляне найцікавіші деталі гардеробу селебріті.

Обтягуючі речі

Кім можна часто побачити в супер облягаючих сукнях. Вони особливо вигідно підкреслюють незвичайну фігуру селебріті. Кардашьян не соромиться надягати занадто короткі речі, а навпаки ж віддає перевагу спідниці довжини міні.

Одяг з латексу

Знаменитість вміє привертати увагу публіки, особливо екстравагантним було її рішення надіти плаття з латексу. Кім неодноразово з'являлася на людях в сексуальних і відвертих вбраннях, тим самим вносячи латекс в топ основних трендів цього року.

Широкоплечі піджаки

Родзинкою стилю Кім стали широкі, майже чоловічі, піджаки. Такий аксесуар точно не залишить байдужими любительок комфортних образів. Хоча піджаки і виглядають масивними, однак вони надають образу особливої жіночності та ніжності.

Поєднати непоєднуване

У своїх образах Кардашьян поєднує речі, які важко уявити в одному луці. Наприклад, зірка часто одягає спортивні шорти і підбори разом. Така інтерпретація досить незвичайна у повсякденному житті, однак виглядає стильно і зі смаком.

Мода на білий

Білий колір - це завжди актуально, привабливо і стильно. Переглядаючи фотографії Кім, можна помітити, що знаменитість любить одягати світлі речі. Така одяг чудово підійде жінкам з засмагою, адже буде цікаво гармоніювати з шкірою рук та обличчя. Білий виглядає святково і елегантно, а також стане в нагоді в спекотні пори року.

Нічого зайвого

останнім часом, важко побачити Кардашьян в занадто яскравих нарядах. Селебріті віддає перевагу спортивному стилю мінімалізм та пастельні кольори. Кім, часто, носить легкі топи, широкі штани і толстовки розміру oversize. Іноді, зірка поєднує їх з туфлями на високих підборах – виходять сучасні і неординарні луки.

Стиль Кім Кардашьян – невичерпне джерело свіжих поглядів, цікавих інтерпретацій і модних уроків, на які варто рівнятися і брати до уваги.

Поділитися: