Еко-хутро - модний тренд

З приходом холодів виникає моторошне бажання утеплится. Хоча нічого страшного в цьому немає - кожна нова покупка приносить жінці лише радість. Багато модниці мріють про шубі, яка, як ніколи, зігрівала б їх взимку. Але, щоб виглядати стильно - не обов'язково надягати дорогі хутра, в тренді - штучне хутро. Еко-хутро має безліч переваг: 

- при його виготовленні не страждає ні одна тварина;

- вартість такої шубки багаторазово менше натуральної;

- він довго зберігається і не вимагає особливого догляду.

У наш час технологія виготовлення штучного хутра пройшла серйозну модернізацію - від натуральної шубки не відрізниш. Крім цього, синтетична шуба зовсім не показник вашого фінансового становища, а швидше за все - доброго смаку. Нині магазини мас-маркету пропонують величезний вибір шуб з еко-хутра і яку саме модель підібрати, щоб виглядати стильно ми зараз розберемося. 

Отже, must-have цього сезону - шуба з довгим ворсом і відкритою горловиною, яку часто називають yeti style. Модні блогери і зірки Голлівуду вже давно викладають в мережу фотографії в ультра-модних шубках. Така деталь гардероба може бути як строкатих кольорів, так і пастельних. Для сміливих модниць підійдуть яскраві шубки - сині, червоні, жовто-лимонні. Для більш скромних дам - ніжно-бузкові, світло-рожеві. Таку річ можна обіграти по-різному: для вечірнього виходу - сукня-футляр, підбори і клатч, для повсякденного - сорочка, вузькі чорні джинси і черевики в стилі “гранж”. Така річ дуже багатофункціональна, але підійде не всім модницям. Дівчатам з низьким зростанням і широкими плечима краще утриматися від такої покупки, тому що вона зробить їх більш громіздкими.  Також еко-хутро не захистить від сильних морозів.

Великий плюс штучної шубки полягає в тому, що вона не потребує особливого догляду. Така одяг складається з цілісного полотна і не розходиться по швах, як це часто буває з натуральним хутром після тривалого носіння. Але деяких правил все одно слід дотримуватися. По-перше, її варто зберігати в простором і чистому місці, яке провітрюється. По-друге, треба прати тільки вручну - ніяких пральних машинок. І останнє - рятувати хутро від пилу після тривалого зберігання в шафі. Штучна шуба - дуже практична покупка і стильне рішення для осені або зими. 

Поділитися: