Дощовики на всі випадки життя

Ми завжди з нетерпінням чекаємо літо. Більшою мірою із-за того, що це довгоочікуваний сезон відпусток: можна зробити приємний тайм-аут, відпочити від рутини і з новими силами повернутися до роботи. Але не завжди виходить поніжиться теплими сонячними променями, тому що погода буває дуже непередбачуваною. Прикро, коли літо проходить в компанії з темними хмарами і проливними дощами… 

Але не варто сумувати, адже в поганому завжди можна знайти щось хороше. Ось, наприклад, можна підняти собі настрій цікавим дощовиком! Ні, мова йде не про дешевий поліетиленовому плащі, а про оригінальному дизайнерському виробі з щільної клейонки. Адже у дощ теж хочеться побути модною!

Якщо ви по натурі людина веселий і творчий, то вам сподобаються яскраві моделі. Придивіться до жовтим, помаранчевим, рожевим дождевикам - вони освіжають образ. Дуже цікаво виглядають моделі з різними принтами - квітковий, тропічний і анімалістичний мотиви. Модні в цьому сезоні написи і гучні гасла теж вітаються. 

У випадку, коли ви хочете продемонструвати одяг, можете одягнути прозорий дощовик - відмінний настрій вам і навколишнім гарантовано! Ефектно виглядають голографічні та металеві дощовики - футуристичний акцент в образі завжди виглядає оригінально навіть в самий похмурий і дощовий день.

Дівчатам, які ведуть активний спосіб життя і віддають перевагу, в першу чергу, практичності підійдуть дощовики в спортивному стилі. Коротка модель, що нагадує спортивну куртку, з гумками на рукавах, зручними кишенями і капюшоном відмінно підійде до повсякденного образу. Але такі дощовики не особливо захистять вас від зливи, тому їх краще одягати для прогулянок під невеликим дощем.

Головне якість дощовика - це водонепроникність. Тому при виборі тієї або іншої моделі прослідкуйте, щоб шви були проклеєні, а не прошиті - це перешкоджає попаданню води. Зверніть увагу на дощовики з вентилирующими отворами - вони призначені для того, щоб шкіра хоч трохи дихала. Але так чи інакше довго ходити в дощовику не дуже корисно - така річ швидше за все підійде для недовгих піших прогулянок, ніж активного відпочинку.

Поділитися: