Дощовик може бути стильним!

Не встигли ми натішитися весняному теплу, як на вулиці починає прозирати невід'ємний супутник весни - дощ. В таку погоду особливо не разоденешься, так і потрібно постійно тягати з собою парасольку. Але не варто засмучуватися - навіть у дощову погоду ви можете виглядати стильно, а допоможуть у цьому дощовики. У вас, напевно, відразу виникають асоціації з безформним плащем, в якому бабусі випасають корів у селі? Так от - ми розіб'ємо цей стереотип. 

 

 

Спочатку дощовик був створений з метою захисту від дощу для військовослужбовців і мисливців, але пізніше увійшов у повсякденний побут. З часом дощовики видозмінилися - дизайнери вигадали напівпрозорі непромокальні плащі, куртки, тренди і ветровки. Модні моделі можна побачити в колекціях  Iceberg, Hunter, Longchamp і Marcel Ostertag. В сучасних дощовиках ви будете виділятися з натовпу, виглядати стильно. Вам не доведеться тягати за собою важкий парасольку і постійно стежити за тим, що б ніде не забути його. 

 

 

Зараз можна придбати різні моделі дощовиків: довгі і короткі, яскраві і прозорі, вільні і по фігурі. Дизайнери все ж таки роблять ставку на вільний фасон - оверсайз. А напівпрозорий або прозорий дощовик - це прекрасний привід продемонструвати свій наряд в дощову погоду, адже на відміну від парасольки - на вас не потрапить ні краплі води. Деякі бренди одягу виготовляють навіть прозорі капелюшки, спідниці і штани, як Loewe і Marcel Ostertag. Що стосується непромокаючої спідниці, то вона буде виглядати стильно в компанії з такою ж курткою, а от з капелюшками і брюками радимо бути обережними - капелюшки підійдуть екстравагантним дамам, а в брюках просто буде незручно.

 

 

Якщо дощовик ви вже придбали, то радимо придивитися і до гумових чобіт, адже таке взуття обов'язково стане у нагоді "у господарстві". У сучасних моделях можна не тільки ходити в ліс за грибами, але і модничать у великому місті. Найбільш стильні моделі демонструє бренд Hunter. Такі чоботи ідеально підійдуть до дощовика або будь-який інший верхній одяг. До них варто надягати щільні колготки чи гольфи в тон взуття. 

 

Поділитися: