Червоні туфлі, з чим носити

Червоний колір – колір пристрасті, яскравості, вогню. Кожна жінка хоча б раз у житті одягалася в цей розкішний колір, ну або хоча б мріяла мати речі такого кольору у своєму гардеробі. Якщо купити червоне плаття або жакет сміливості не вистачає, так як такі речі жінки носять з побоюванням, то вибрати класичні червоні туфлі особливої проблеми не складає.

Взуття цього відтінку дуже яскрава і притягує погляди оточуючих, але, щоб не переборщити з фарбами до вибору речей під червоні туфельки потрібно підійти грунтовно. Червоні туфлі ефектно виглядають з джинсовими брюками, глибокого насиченого кольору, ще з класичними чорними і сірими відтінками якщо мова йде про діловому образі.

Безпрограшним буде виглядати спідничні або брючний костюм темних кольорів з червоними туфлями з закритим носом. Головне не перестаратися з складним кроєм і аксесуарами, так як яскравий акцент в образі саме туфлі, все інше повинно бути простим. Якщо хочеться більш романтичного образу досить зупинити свій вибір на легких, летять тканини з квітковим принтом, а акцент поставити на всі ті ж червоні туфельки.

Варто запам'ятати ще одне: червоні туфлі мимоволі притягують увагу до ніг, тому вони повинні бути бездоганними. Не бійтеся бути яскравою, експериментуйте з фарбами!

Поділитися: