Ботильйони - як підібрати і з чим носити?

Ботильйони - це щось середнє між туфлями і чобітками, але в той же час це дуже зручне і гарне взуття. Існує багато різних моделей ботильйонов, але не до всієї одязі і не всім типам фігури вони підходять. Як же правильно підібрати цю універсальну взуття і з чим її носити? 

Попереджаю відразу - в більшості випадків ботильйони вкорочують ваш зріст. Невисоким дівчатам найбільш підійдуть моделі на високому каблуці з вирізом в зоні підйому. Вони зроблять ваші ноги більш витонченими та стрункими. А якщо ви володарка повних щиколоток, то краще взагалі відмовитися від ботильйонов - у них ваші ноги будуть виглядати грубо і негарно. 



Незважаючи на те, які ботильйони ви віддаєте перевагу - не потрібно їх поєднувати з довгим і об'ємним верхом. Сукні в підлогу і довгі шуби не підходять до такого типу взуття. Оптимальним варіантом будуть спідниці-футляр, скінні, футболки, сукні та верхній одяг вище колін. Чому ми акцентуємо увагу на одязі саме вище коліна? Та тому що, ботильйони самі по собі урізують ваш зріст, а плаття до середини ікри взагалі зробить вас гномом. Але, це правило не поширюється на високих і струнких дівчат. 

Вмійте правильно підібрати колір і модель ботильйонов. Для жінок, які віддають перевагу класичному стилю в одязі краще вибрати взуття нейтральних кольорів з гладкої шкіри, без зайвих деталей. Такі ботильйони відмінно підійдуть до ділового костюма, але не до класичних штанів! Кльошні і прямі штани в комплекті з ботильйонами - це табу. Якщо ви збираєтеся надіти сукню або спідницю, то підберіть колготки в тон взуття. Ідеально буде, якщо надіти чорне плаття і чорні ботильйони. 



Якщо ви хочете створити образ у стилі casual, то для цього відмінно підійдуть ботильйони на танкетці і вузькі джинси. Не варто заправляти джинси взуття, якщо вона має вузьке халяву. Ботильйони доречні практично в усіх випадках життя. Вони відмінно підходять до коктейльних суконь, але краще вибирати легкі моделі з мереживного текстилю або з відкритими пальцями (для теплої пори року). Але для таких випадків, як похід у ресторан або театр віддайте перевагу туфлям або босоніжкам.

Поділитися: