Boss диктує свої погляди на моду

Hugo Boss A. G. -  відомий будинок моди, який випускає у світ одяг, аксесуари, парфуми. Компанія  засновано в 1923 році німецьким кравцем Хьюго Фердинандом Босом. Цей сімейний бізнес, який почався лише з маленького магазину, пізніше переріс у фабрику для пошиття уніформи. Варто знати, що бренд розділяється на дві окремі гілки: Boss створює більш класичну продукцію, а ось Hugo заявив про себе, як про прогресивний і динамічноий бренд. Але і це ще не кінець, адже Boss має кілька своїх підрозділів:

1)Boss Selection - найдорожча лінія одягу цього бренду. Для неї використовуються англійські лекала та якісні тканини.

2)Boss Orange - лінія з демократичними цінами. Дизайнери роблять акцент на денімі, поєднують два стилі бохо і casual.

3)Boss Black - найпопулярніша лінія бренду, яку відносять до сучасного класичного стилю. У ній представлені чоловічі та жіночі ділові костюми.

4)Boss Green - спортивна лінія компанії, яка відома завдяки універсальним поло і кросівками. Цінова політика лояльна до клієнтів, а особливо під час сезонних знижок.

Друга світова війна - новий етап у розвитку бренда, адже з 1933 року Hugo Boss починає пошиття форми для офіцерів Вермахту і німецьких солдатів. Це залишилося неприємною плямою на історії компанії, ходили чутки, що на фабриках використовувалася праця військовополонених з Польщі, Чехії та Франції. До того ж, після закінчення війни Бос був звинувачений у співпраці з нацистами.

Відновлювати репутацію фірма починає в 1950-х, в цей період вона представляє перший чоловічий костюм (жіночий костюм з'явився тільки в 1998 році). Хвиля післявоєнного підйому Німеччини сприяла швидкому розвитку компанії, так Hugo Boss стає одним з найбільших в світі виробників одягу. У 1985 році бренд перейшов у статус акціонерного товариства, назва якого і досі звучить як Hugo Boss A. G.

Що ж на рахунок нинішньої колекції осінь-зима, то бренд дивував публіку образами кольору camel, який навівав спогади про 80-х. Boss розбавив свій традиційний стиль спортивним одягом, парками, яскравими підкладками і пошарпаними краями. На моделях красувалися широкоплечі двобортні пальто, жіночі пальта довжини максі з стриженої овчини і водолазки в дуеті з довгими штанами. Одяг виглядав елегантно, але не дуже консервативно, а все завдяки легким спідницям на запах і толстовкам з капюшонами. Компанія в черговий раз довела професіоналізм в модній індустрії, адже підкорила серця всіх гостей показу.

Hugo Boss - це поєднання тонкого смаку і німецької практичності, що в сумі створюють гарний одяг. Бренд заслужено названий лідером серед інших, він кожен день створює справжню історію в світі моди. Інтернет-магазин Garne теж не відстає від тенденцій, тому нова осіння колекція вже на сторінках нашого сайту. Повірте, вона закохає вас у себе!

Поділитися: