Білизняний стиль — тільки для сміливих дівчат

Білизняний стиль доведеться за смаком сміливим представницям слабкої статі, адже він має жіночністю, зухвалістю і сексуальністю. Речі в такому стилі є у багатьох голлівудських зірок, а ви зовсім не гірше! Вже сьогодні гардероб жінки може поповнитися парою-трійкою таких нарядів, але для початку потрібно розібратися в деяких особливостях цього стилю.

З чого все починалося?

Далека попередниця білизняного стилю – це мода ХІХ століття в європейських країнах. Тоді бавовняні костюми, прикрашені мереживними елементами, відрізнялися особливою легкістю і легкістю. Вони були виконані в стриманих тонах – кремовому, пастельному, молочному. Такі предмети одягу могли дозволити собі тільки особи із знатних шляхетських родин, а зараз подібні речі білизняного стилю купуються багатьма жінками. Якщо говорити про більш сучасному періоді, то перші начерки цього стилю можна знайти у творчих роботах дизайнера Ж-. П. Готьє. Трохи пізніше модельєр Версачі створив цілу колекцію, виконану в білизняному стилі. Таким чином, у 90-х роках вже багато жінки мріяли придбати такі милі дрібнички.

Ключові особливості

Для вас не стане секретом, що предмети одягу, виконані в цьому стилі, зовні дуже схожі на нижню білизну. Для виготовлення найчастіше використовують шовк, атлас і бавовна. Все ніжне і натуральне. Складно уявити такі наряди без різних обробок, декоративних елементів і прикрас у вигляді гіпюру і мережива. Колірна гамма білизняного стилю представлена ніжним пастельним, рожевим, білим, кольором слонової кістки, кавовим і молочним. Хоча сьогодні в тренді і інші кольори, наприклад, яскрава бірюза, насичена фуксія, червоний відтінок, глибокий синій і пурпурний.

Типовими представниками цього стилю є повітряні топи з мережива з тонкими лямочками, сукні, схожі на нічні сорочки і, звичайно, корсети, виконані з шовку. Заохочення викликає відкрита спинка і плечі, адже оголені ділянки тіла також доповнюють образ в білизняному стилі. Правда, потрібно пам'ятати про декілька правилах. Перше – будьте впевнені, що ваше оголене тіло принесе естетичне задоволення оточенню. Друге – важливо втриматися на межі між витонченими нотками еротизму і вульгарною відвертістю. Щоб запобігти неприємний конфуз, пропонуємо прості поради.

Правила використання

Сексуальний красивий образ вийде тільки тоді, коли ви навчитеся поєднувати речі білизняного стилю з нарядами інших фасонів. Візьмемо, приміром, мереживною топ білого відтінку. Його можна поєднувати з будь-якими елементами гардеробу і виглядати це буде досить ефектно і навіть еротично. Уявіть себе у вузьких джинсах, в білому топі, на шпильках з клатчем в руках. Хіба такий вечірній образ не зведе з розуму оточуючих чоловіків?

Досить просто перетворити мереживною топ в предмет одягу офісного стилю. Для цього надіньте зверху модний жакет і вуаля! Використовуйте спідниці і штани в якості низу, адже це дозволить залишатися у рамках ділового дрес-коду. Об'єднання цього топа з легким кардіганом дозволить створити невимушений повсякденний вигляд, в якому можна займатися шопінгом, піти на дружню зустріч, романтичне побачення або просто на прогулянку по парку.

У спекотний літній період легкі мереживні топи стануть просто незамінними. Ви з легкістю зможете підібрати до них стильні капрі або милі шорти, зручні сандалі або балетки. Яскравий акцент в образ додасть велика біжутерія (дорогоцінні камені, полімерна глина).

Топи типу корсета є класичним предметом вечірнього образу. Чудовим доповненням до таких топів стануть стильні штани-шаровари і туфлі на високих підборах. Поєднання з спідницями до підлоги буде не менш ефектним, адже корсет підніме груди і прибере зайве. У такому вбранні ви будете античною богинею тільки що зійшла з гори Олімп.

Доповнюйте свій образ речами в білизняному стилі і отримуйте неповторність, вишуканість і жіночність в одному флаконі. 

Поділитися: