Бестселер у світі моди - куртка-бомбер

Історії моди відомо кілька речей, які стали просто бестселерами. Поза всяких сумнівів, це, звичайно ж, джинси. Їх всі обожнюють за їх універсальність, практичність і звичайно ж те, що вони ще ніколи не виходять з моди. Але сьогодні не про них. Є річ, яка по популярності близька до джинсів. Це жіноча куртка-бомбер. Так-так! Ви могли не знати, як вона називається, але сто відсотків бачили її, носили, або навіть маєте в своєму гардеробі.

Бомбер - це коротенька курточка на блискавці, з еластичними вставками-гумками, з манжетами. Ширина її резинки, пришитої до низу, становить приблизно двадцять сантиметрів. Бомбер – універсальна річ. За це її цінують. Жіноча куртка-бомбер не має однозначних правил поєднання з тими, чи іншими речами. Комбінуючи її з речами самих різних стилів і типів, можна отримати незвичайний образ, саме такий, який вам потрібен залежно від того, що вимагає ситуація.

Тепер жіночі бомбери трохи змінилися, їх шиють не тільки шкіри, а ще й з нейлону, замші, джинси, можна зустріти моделі навіть з бавовни. Вони можуть бути задекоровані навіть бісером, стразами, вишивкою, шипами, мереживами і заклепками або хутром. Класичне і вічно вдале поєднання двох вічно популярних речей, це жіночий бомбер і джинси. І практично не має значення, якого фасону буде низ.

Нехай це буде класика, або варіант з високою талією, або ж модні джинси-бойфренди, все одно! Важливо щоб вам було комфортно. Та й верх сміливо можна вибирати на свій розсуд: футболки, майки, сорочки або блузки. При цьому не переживайте, якщо ви допустили поєднання різних принтів і квітів в одному образі. Так ще цікавіше!

Експерементируйте!Одягайте під квітчастий бомбер синій світшот з яскравим малюнком . Немає жорстких обмежень і взуття. Цілком можливо взути зелені кросівки, жовті балетки, червоні туфлі або ж класичні чорні черевики – челсі.


Доказом того, що куртка-бомбер все ще в тренді, є масова поява цієї речі в колекціях модних дизайнерів. Наприклад, Alexander McQueen, Dior, Victor&Rolf створили куртки-бомбери зі шкіри з яскравими контрастними манжетками і кнопками. Stella McCartney представила у своїй колекції куртки з мережива, шовку і каші світу, що знайшло відгук у дівчат віддають перевагу ніжний, жіночний стиль в одязі. Дизайнери Pinko теж підхопили естафету і створили полегшений варіант куртки-бомбера, зробивши її з нейлону м'ятного кольору, задекорувавши її мереживними вставками і красивою незвичайної вишивкою на спинці.

 

Поділитися: