Ажурні колготки - акцент на осінньому образі

Як ми не пручалися, осінь все ж настала. Хочеться нам того чи ні, але все ж погода псується, небо сіріє, доводиться одягатися в більш яскраві фарби і, звичайно ж, тепліше. Не дивлячись на те, що в осінньо-зимовий період найважливіше комфорт і тепло, але все ж добре виглядати теж важливо. Щоб образ вийшов ніжним і жіночним, надягайте колготки. Це далеко не новина, що жіночі колготи роблять ноги більш стрункими, підтягнутими, і вибагливими для чоловічих поглядів. Цієї осені ажурні колготи в самому епіцентрі моди, і це не дивно!

Кожна жінка має прості, тонкі колготи в своїй шафі, але далеко не кожна ризикує носити ажурні колготи з малюнком. Величезна кількість дівчат не наважуються носити ажурні колготки, вони бояться виглядати занадто вульгарно. Дійсно правда те, що цей предмет гардероба вимагає вишуканого смаку, і продуманого підходу до їх вибору. Але варто, і пам'ятати про те, що немає нічого ніжніше і невинний, ніж ажурний візерунок на струнких ніжках.

Не дарма білі ажурні колготки вибирають нареченої, як символ чистоти. Відомий стереотип, про те, що мереживо можуть носити тільки дуже худенькі і стрункі дівчата, але то кількість різноманітних моделей, які надані на вибір покупця сьогодні, розвіюють його геть. Візуально здається, що об'ємне мереживо додає сантиметрів на стегнах, але це враження скрасить вертикальний і дрібний малюнок, який навпаки, подовжить ноги. Ніжні і сексуальні моделі колготок привернуть увагу навіть до самого сірому образу, зроблять потрібний акцент і яскраво виділять з натовпу.

Чорні, коричневі, сірі або темні відтінки бордового, фіолетового і зеленого кольорів моделі стануть дуже яскравим акцентом, і звичайно ж, ефектною деталлю навіть самого повсякденного вбрання. Пам'ятайте, що такі б колготки ви не вибрали, підійдуть тільки туфлі з закритим носком, адже одягати колготки з босоніжками не красиво, та не правильно. 

Поділитися: