Антитренд. Про те, що вже не модно

Ми часто чуємо слово «тренд», воно позначає все модне , стильне, актуальне в конкретний період часу. Про те, що в тренді переговорено сотні разів, і здається кожна школярка може повідати про те у що одягатися з весни по осінь. Але питання не в тренді, ми якось обійшли стороною. А даремно! Не так важливо скуповувати модні односезонний речі, як знати що краще заховати на пару сезонів. Про це можна довго говорити згадуючи шифонові сукні з асиметричним вирізом спереду, спідниці тюльпани і кеди на підошві, але хотілося б розповісти про те, на що ми ставимо акцент в образі –про аксесуарах. Ви напевно будете здивовані, але вже ніхто не носить сумку і взуття в один колір!

Забудьте про це. Різний колір, текстура і навіть стиль, ось те що нам потрібно в цьому році! Також надовго можете забити про парної біжутерії. Раніше просто необхідно було сережки, кулон і браслет одягати в одному стилі, але це в минулому.

Хай живе один акцент в біжутерії! І наостанок, повинна вас засмутити, дівчатка, вже давно не в тренді обідки з штучних квітів, намистин і шипів. Залиште об'ємні обручі будинку, природність завжди в тренді!

Поділитися: