Які сумки повинні бути в жіночому гардеробі

Що-що, а сумка є у кожної дівчини - велика, маленька, ще раз велика і ще раз маленька. Одні дами купують їх невимірною кількістю - так, що половина сумок просто припадає пилом, а інші ходять з одного - старенької і потертою, але надійною, так і тому, що знайти аналог супер зручної сумки дуже важко. На сумці не можна економити гроші, але треба знати золоту середину в їх кількості. Без яких моделей сучасній дівчині не обійтися - зараз розберемося. 

Перше, що потрібно знати про сумках - якщо ви купите якісну річ, то вона прослужить вам дуже довго і збереже свій товарний вигляд. Так, що за ним не біжіть за супер низькими цінами - адже буде дуже прикро, коли в перший тиждень від вашої сумки відвалиться ручка або зіпсується замок. При покупці обов'язково перевірте гарнітуру - добре сумка застібається, зверніть увагу на шви - вони повинні бути рівними, ніякого клею і стирчать ниток не повинно бути видно. 

Сумка, яка повинна бути в арсеналі кожної жінки - це класична шкіряна сумка прямокутної форми з одним великим відділенням. Така модель універсальна - вона підійде для роботи та навчання. У цій сумці поміститься все необхідне і вам не доведеться довго шукати ту чи іншу річ, адже сумка має тверде дно і добре тримає форму речі в ній не загубляться на відміну від м'якої сумки.

Друга необхідна модель - це маленька сумка через плече. Така модель частіше всього має регульований ремінець. Вибирайте сумку з м'яким ремінцем, що б він не завдавав вам дискомфорт при носінні. Сумки через плече дуже практичні - в них поміститься те, без чого ми не виходимо з дому - це ключі, телефон і гаманець. У кого ще немає сумки через плече, признавайтесь?

Рюкзак - це пристосування спочатку було винайдено для військових, туристів і альпіністів, але незабаром увійшло в повсякденних ужиток. Рюкзак дуже зручний і місткий - якщо ви збираєтеся в похід, подорож або дальню поїздку, то він, як ніколи, вам стане в нагоді. А хто хоче побути модною з рюкзаком, то зараз існує багато стильних моделей - зі шкіри та текстилю, з декором і цікавими принтами. 

Клатч - ідеальний варіант для вечірнього виходу. Ця маленька сумочка відмінно доповнить ваш елегантний наряд. Її носять у руці, притиснувши до боку і підпираючи долонею дно. 

 

Перейти в каталог

Поділитися: