Як зав'язати хустку

Хустка - це елегантна альтернатива шарфа. Існує багато способів носити хустку і ми вам розповімо найоригінальніші - як можна застосувати хустку в зачісці, створити образ у стилі Шахерезади або пірата Карибського моря. Така проста річ виявляється дуже універсальної. Якщо в арсеналі вашого гардеробу її не помічено - обов'язково придбайте. 

Африканський стиль. В Африці жінки замість головного убору використовують кангу - це тонкий бавовняний хустку. Крім цього його застосовують, як накидку і, навіть, носять в ньому маленьких дітей. Щоб зав'язати хустку в африканському стилі, треба зібрати волосся у високий пучок, обмотати хустку навколо голови і зробити спереду вузол.

Широка смужка в стилі 60-х. Мода постійно йде і приходить, ми навіть не встигаємо діставати з шафи старі речі. Також голосно повернулася мода на ретро - спідниці міді, принт в горошок, високі зачіски і широкополі капелюхи. Щоб створити образ у стилі ретро з допомогою хустки, потрібно просто його згорнути в широчезною смужку і зав'язати ззаду.

Романтичний стиль. Для створення образу в такому стилі вам варто звернути хустку в смужку і зав'яжіть його у вигляді милого банта або квітки на голові. Такий спосіб красиво буде виглядати з легкими летять сукнями влітку. 

Традиційний стиль. Як би ми не носили хустку і які б способи не вигадували - традиційний є самим простим і практичним. Просто зав'язати хустку на шиї. А якщо хочете додати родзинки в образ або трохи побути інкогніто - носити темні сонцезахисні окуляри.

Піратський стиль. Один з простих способів використання хустки, який ми всі знаємо по картинці "We can do it". Просто зав'язати хустку спереду у вигляді бандани.

Хустка в стилі 70-х. Такий спосіб дуже нагадує традиційний, але відрізняється тим, що кінці вироби перехрещуються зав'язуються спереду і ззаду. Виглядає аристократично і жіночно.

Ще один варіант - змайструвати з хустки на голові тюрбан. Відомо, що це головний убір східних народів, але він швидко став популярним по всьому світу. Багато модниці і зірки Голлівуду красуються в цьому екзотичному аксесуарі. Обмотайте хустку навколо голови на манер рушники, скрутіть кінці в джгут і сховайте під хустку - модний образ готовий.

Хустку, заплетенный в косу. Простий і оригінальний варіант використання хустки. 

Хустку, обгорнутий навколо пучка волосся - чим не спосіб прикрасити повсякденне зачіску?

Поділитися: