Як виглядати вище на зріст

Практично кожна дівчина хоче здаватися вище зростанням, бути стрункішою. Існують деякі прийоми, які допоможуть візуально домогтися бажаного результату. Адже запорука успіху полягає в правильно підібраному одязі, зачісці, взутті і аксесуарах. Людська зорова система працює за таким принципом, що людина оцінює розмір одного предмета відносно іншого розміру. Два рівнозначних предмета сприймаються по-різному, залежно від того, чим оточений кожен. Цей принцип працює і по відношенню до людини. Розглянемо кілька прийомів, за допомогою яких можна "витягнути" зростання.

Взуття повинна максимально відкривати ногу. Ботильйони і туфлі, що закриває передню частину ноги візуально її вкорочують. Ідеально підійдуть туфлі-човники тілесного кольору. Вони гармонійно впишуться в будь-який спосіб і не будуть "урізати" ноги.

Щоб здаватися вище - важливий вибір жіночої сумочки. Велика сумка буде залучати багато уваги на себе і відволікати від вас. Підберіть лаконічний аксесуар - маленьку сумочку-клатч. З такою сумкою ви будете виглядати елегантно. Цей принцип стосується і прикрас - мінімалізм вам в допомогу.

Що стосується смугастої одягу, то з смужкою треба бути дуже акуратними. Від горизонтальної варто відмовитися, тому що вона додає в обсязі і підходить не всім типам фігури. А з вертикальною можна експериментувати, але слід вибрати тонку смужку і зупинитися на одній частині наряду - верх чи низ.

Ще одна хитрість - правильні штани. Невисоким дівчатам ні в якому разі не варто надягати короткі штани-кюлоти. Такого виду штани будуть доречні лише з високою посадкою і в класичному стилі. Щоб здаватися стрункішою, краще всього надіти вузькі чорні скіні. Якщо ви хочете виглядати вище ростом - вибирайте одяг за розміром. Жакет, який на вас погано сидить - не зможе стрункості фігури. Не дуже виграшно виглядають і безформні силуети, спідниці-міні, великі принти на одязі, подовжені піджаки і т. д.

Вам може здатися дивним, але зачіска теж може вас візуально витягнути. Розпущене локони приховують вашу шию і ключиці. Таким чином ви здаєтеся нижче. Віддайте перевагу зібраним волоссям або хвостик. Існує безліч варіацій таких зачісок.

Автор: Бандылюк Інна

Поділитися: