Як вибрати шапку

Взимку нам не обійтися без головного убору. Адже коли на вулиці холодно, нам хочеться одягнутися тепліше, відчувати себе комфортно і затишно. Але є унікальні дівчата, які у мінус п'ятнадцять люблять ходити без шапки. Мотивом такого вчинку служить бажання виглядати гарніше, не зіпсувати зачіску, а для підлітків - здаватися дорослішими. Спеціально для таких дам хочу зробити зауваження - ходити взимку без шапки небезпечно. Ні, менінгіт вам не загрожує (саме цією хворобою всіх лякали мами в дитинстві), тому що це взагалі інфекційне захворювання, але виникає воно від ослабленого імунітету. А останнє раз може з'явитися від переохолодження. Також вам загрожують хвороби вух, ураження лицьових нервів, а також випадання волосся! Так що подумайте - чи варто взимку ходити без шапки.

 

 

Отже, розберемося, кому і яка шапка підійде. Для людей з овальною формою обличчя добре виглядає практично всі, навіть самі нестандартні і оригінальні головні убори. Але я хочу порадити дуже модні в останній час тюрбани, особливо в'язані. Взагалі тюрбан походить з Північної Африки та Азії. Традиційно для виготовлення тюрбана потрібно 8 метрів тканини, а в особливих випадках цілих 20! Але сучасні тюрбани дуже спрощені. Тенденцію на такий головний убір можна простежити в колекціях Undercover, Lala Berlin, Topshop.

 

 

Людям з квадратною формою обличчя підійде шапка-вушанка. Вони бувають різноманітні: і в'язані вовняні, синтетичні і натуральні. Стильно буде виглядати вушанка з хутряною обробкою в комплекті з парком або пальто такого ж кольору. Практичний і модний аксесуар не дасть замерзнути вашим вухам навіть у найлютіші морози.

 

 

Круглолицим дівчатам краще всього вибирати великі і об'ємні головні убори. Тепла шапка з великою в'язкою гармонійно підійде власницям такої форми обличчя. Тим більше така в'язка зараз актуальна, що можна простежити в колекціях  модних дизайнерів осінь-зима 2016. 

 

 

Що стосується підбору шапки до кольору волосся, то тут важливо не зливатися в одне ціле. Вибирайте головний убір так, що б він виглядав контрастно з волоссям. Таким чином ви не будете виглядати сірою мишкою. Верхній одяг може бути різноманітною: пуховик, парку, пальто. Зараз модно поєднувати непоєднувані речі. Наприклад, яскраву в'язану шапку з класичним пальто. 

 

Сподіваюся, ці поради стануть вам у нагоді при виборі шапки. Одягайтеся тепло і виглядаєте стильно!

 

 

Перейти в каталог

Поділитися: